KÖZÖSSÉGÉPÍTŐ LICENSZ

DOLGOZZ VELÜNK PRODUCERKÉNT!

Ez egy kapcsolati tőke építő nagyköveti program...

Videó lejátszása

...amivel sikeresebbé tesszük a vállalkozókat.

PÁR GONDOLAT AZ ALAPÍTÓINKTÓL

A PRODUCER HÁLÓZAT

Mit és hogyan csinálunk?

Egy nemzetközi gazdasági hálózatot építünk 
kötöttség és kötelezettség mentesen, ahol élmény üzletelni. 

Díjmentesen csatlakoztatjuk a vállalkozókat a dinamikusan fejlődő Business Flow 8 gazdasági hálózatához.

A cégvezetők azért csatlakoznak szívesen, mert hozzájuk hasonló vállalkozókkal találkozhatnak, gyorsabban fejlődhetnek, inspirálódhatnak, együttműködhetnek és bizalom alapon üzletelhetnek egymással - optimalizált költségen.

Hogyan fejlődnek gyorsabban?

Vállalkozói találkozók, csapatépítők, workshopok, egyedi képzések, konferenciák, előfizetések és licenszek segítségével.

Kipróbálhatják a folyamatosan bővülő lehetőségeit és önállóan dönthetnek, hogy mit szeretnének.

A vállalkozásfejlesztő és kapcsolatépítő lehetőségeket a Business Flow 8 webshopján keresztül érik el, ahol konferencia, workshop és csapatépítő jegyeket, előfizetéseket és licenszeket vásárolhatnak.

Videó lejátszása

A Producer licensz exponenciálisan növekvő hálózati részesedést kínál, 
az általad és a csapatod által kiépített Business Flow 8 webshop forgalmából,
amely egyedi vállalkozásfejlesztő lehetőségek, előfizetések és licenszdíjak befizetésére épül.

Hogyan működik a hálózati részesedés?

Az alábbi 3 gomb segítségével elmagyarázzuk...

MIT JAVASLUNK SZÁMODRA?

Próbáld ki

Csatlakozni akarsz a Producer csapathoz?

Vedd fel a kapcsolatot azzal, aki megmutatta számodra a közösségépítő licensz lehetőséget, mert a Producerek közé csak az Ő ajánlásával kerülhetsz be.

Ha támogat a Producered...

Fizess elő a licenszre, értsd meg a működését és annak lehetőségeit. Tanuld meg, hogy a vállalkozásod mellett hogyan fogod okosan építeni a saját kapcsolati tőkédet, és más vállalkozók szolgálatára használni.

Az applikáció óriási hasznodra lesz ebben:

Producer = Nagykövet

Miért éri meg nagykövetnek lenni?

Videó lejátszása

CSATLAKOZZ HOZZÁNK

A közösségépítő licensz egy óriási lehetőség kapuját nyitja ki számodra. A folyamatos fejlődés mellett, egyre erősebb működő kapcsolati tőkéd, és egy exponenciálisan növekvő bevételi forrásod is épül. 

Felgyorsul a bizniszed, mert a széleskörű vállalkozói elérés mellett felgyorsul és költséghatékonyabbá válik a marketinged. Napról napra erősödik a személyes márkád és az ismertséged, a bizalom sebessége pedig méginkább katalizálja a vállalkozásodat. 

A Business Flow 8-ban olyan stratégiai partnerekkel dolgozhatsz együtt, akikről eddig csak álmodoztál. Exkluzív képzéseken és rendezvényeken vehetsz részt, amikre nem engednek be bárkit. Bekerülhetsz azon vezetői körökbe, akik nemzetközi szinten fogják átformálni vállalkozói piacot.

PRODUCER LICENSZ ELŐFIZETÉS

PRODUCER LICENCE

HAVI

ÉVES SZERZŐDÉSSEL

Havi díjfizetés

  12 alkalom

12 * 30.000 Ft + Áfa

PRODUCER LICENCE

FÉLÉVES

ÉVES SZERZŐDÉSSEL

Féléves díjfizetés

  2 alkalom

2 * 165.000 Ft + Áfa

PRODUCER LICENCE

ÉVES

ÉVES SZERZŐDÉSSEL

Éves díjfizetés

  1 alkalom

300.000 Ft + Áfa

PRODUCEREINK MONDTÁK...

Gyakran ismételt kérdések

Ha felkérést kapsz rá valakitől,
aki aktív Producer licensszel rendelkezik, 
és te is előfizetsz rá. A Business Flow 8 szervezői csapatához kizárólag azok csatlakozhatnak, akiket felkértek erre a státuszra.

FONTOS:
Akkor csatlakozz hozzánk Producerként,
ha hiszel és teszel is egy magasabb szintű üzleti kultúráért, ahol nem egymás ellen, vagy mellet, hanem egymással és egymásért dolgozunk.

Mi lenne,
ha nem a munka oldaláról közelítenéd meg,
hanem a kapcsolataid sokkal tudatosabb
kezelése oldaláról? 

Kérlek, gondold végig az alábbiakat…

Kapcsolatai mindenkinek vannak – így neked is, és egyébként is nap mint nap azon dolgozol, hogy egyre jobb és erősebb kapcsolati tőkével rendelkezz. Ezt most egyedül és ad-hoc módszerekkel teszed…

A Producer licensz által biztosított lehetőség nem más, mint ennek a rendszerbe szervezett módozata. Ezt a tevékenységet – amit amúgy is végzel – itt nem egyedül, hanem csapatban, másokkal együtt eredményesebben építheted. Hiszen mindannyian egyre erősebb kapcsolati tőkére vágyunk, mert ez katalizálja a vállalkozásunkat.

A Producer licensz szervezetté, gyorsabbá és sokkal profitábipisabbá tesz téged. Tarts velünk…

Az a Producer, akitől felkérést kaptad – és aki őt felkérte – érdekeltek abban, hogy te minél sikeresebb legyél a Producer tevékenységedben, ezért segítenek neked.

Aktív Producerként lehetőséged van, hogy…

 • díjmentes felhasználókat regisztrálni – azaz ismerős vállalkozókat meghívni a Business Flow 8 gazdasági hálózatába.
 • meghívni a díjmentes felhasználóidat vendégként 1-2 olyan rendezvényre, ahol a Business Flow 8 fogad vendégeket.
 • válaszolj és kezeld a kérdéseiket, és megoszd velük a személyes tapasztalataidat.
 • segíts és fejleszd a hozzád csatlakozott előfizetőket, hogy hogyan használják eredményesen a Business Flow 8 platformot és a kínált lehetőségeket.
 • segítsd és fejleszd a hozzád csatlakozott licensz tulajdonosokat, hogy egyre sikeresebbé váljanak a gazdasági hálózatuk építésében.  
 • igazi vezetővé válj, mert a Business Flow 8 karrier mellékhatása az, hogy kiváló vezetővé is válsz.
 • élvezd a kiépült gazdasági hálózat gyümölcseit.

A Business Flow 8 rendszerében mindenki fa-struktúrában rögzítünk – legyen az: Vendégjelölt, Vendég 1-2 státusz, Online/OfflineTag, Producer, vagy bármilyen státusz…

Így pontosan nyomon követhető, hogy az általad elindított gazdasági hálózatban havonta – hol és mennyi forgalom keletkezik a webshopban forgalmazott termékekből, előfizetésekből és licensz díjakból. Kik azok, akik ebből a létrejött forgalomból a teljesítményük arányában részesedni fognak. 

Mit nevezünk havi forgalomnak?Az üzleti érdekeltségedbe tartozó vállalkozók által elért havi forgalom, ami webshopban történő vásárlásokból származik, melyet a Business Floow Zrt. számlájára fizetnek be.

Mit nevezünk havi teljesítménynek? Mi a “Pont”?A havi teljesítményt a Business Flow 8 “Pont”-ban méri, hol 1 Pont = havi nettó 1.000 Ft befizetés. A havonta összegyűjtött pontok határozzák meg a havi részesedési szintet, hogy a Producer milyen visszatérítési szintre kvalifikált az adott hónapban. 

A jövedelem a havi teljesítményből származik…

Igen!

Ebben az esetben már nem vagy jogosult részesedésre.

Az addig felépített hálózatod teljesítménye és abból származó részesedések a feletted lévő Producerre száll.

A lehetséges esetek:

 • Offline tagságra váltasz:Az addigi 30.000 Ft + Áfa előfizetésed havi 20.000 Ft + Áfára váltod és Offline Tagként tevékenykedsz tovább….
 • Online tagságra váltasz:Az addigi 30.000 Ft + Áfa előfizetésed havi 15.000 Ft + Áfára váltod és Online Tagként tevékenykedsz tovább….
 • Megszűnteted az előfizetésedet:Megszűnteted a 30.000 Ft + Áfa / hó előfizetésed, és Ex-Tagként inaktív státusszal szerepelsz tovább a rendszerben.

Bármelyik esetet is nézzük,
a Producer státuszodat legközelebb
6 hónap múlva aktiválhatod. 

Visszakapod-e a régi hálózatodat?
Igen, de a köztes időben keletkezett részesdést nem.

Erre 3 lehetőséged van:

1. lehetőség » Bevásárolod magad 
Ebben az esetben nem kell előre létrehoznod a minimum 2.800 Pontos hálózatot, hanem megfizeted a BFlow Franchise díjat, ami egyszeri 400.000 Ft + Áfa, és kifizeted a havi emelt előfizetési díjat, ami 60.000 Ft + Áfa / hó. 

A részesedésed 50%-ra vált, így egy magasabb szintkülönbséggel és nagyobb bevételi potenciállal építhetsz vállalkozói hálózatot.

Lehetőséged nyílik saját üzleti közösség(ek) építésére, ha megteremted azok Franchise könyvben rögzített előfeltételeit. 

2. lehetőség » Behozol egy Franchise licensz vásárlót
Ebben az esetben sem kell előre létrehoznod a minimum 2.800 Pontos hálózatot, hanem valaki megfizeti helyetted a BFlow Franchise díjat, ami egyszeri 400.000 Ft + Áfa, és kifizeti a havi emelt előfizetési díjat, ami 60.000 Ft + Áfa / hó. Te maradsz a 30.000 Ft 
+ Áfa / hó költségen.

A részesedésed 50%-ra vált, de addig amíg a behozott Franchise Partnerrel nincs szint különbséged, addig az ő vonalán nem keresel..

Lehetőséged nyílik saját üzleti közösség(ek) építésére, ha megteremted azok Franchise könyvben rögzített előfeltételeit.

3. lehetőség  » Teljesítmény alapján 
Akkora vállalkozói hálózatot építesz, ami eléri és meghaladja a havi 2.800 Pont teljesítményt. Ebben az esetben  nem kell kifizetned a BFlow Franchise licensz díjat és a magasabb havi előfizetési díjat. Maradsz a havi 30.000 Ft + Áfa előfizetésen.

Lehetőséged nyílik saját üzleti közösség(ek) építésére, ha megteremted azok Franchise könyvben rögzített előfeltételeit.

Amíg részesedést akarsz kapni, vagy amíg el nem éred a Silver Igazgatói szintet. Ott már nem kell…

Silver Igazgató az, akinek 1 kvalifikált Igazgatói lába mellett, legalább 2 aktív Producer lábán havi 240 Pont forgalma származik.

Amekkorát akarsz, tudsz, vagy sikerül…

KAPCSOLAT

Kezdjünk el beszélgetni

Bármilyen kérdésed merül fel, bátran fordulj munkatársainkhoz

Jagos Orsolya

SUPPORT VEZETŐ

Hozzá tartozik az események támogatása, a meghívók, és csatlakozási linkek menedzselése.

Varga Dorka

OPERATÍV VEZETŐ

Hozzá tartoznak a számlázással kapcsolatos kérdések, valamint a vezetők operatív támogatása.

Varga István

IGAZGATÓSÁG ELNÖKE

Hozzá tartoznak a franchise és producer szerződések és támogatás.

Nem csupán egy izgalmas üzleti közösséget építünk, ahol vállalkozók bizniszelhetnek egymással. Valójában ennél sokkal többet teszünk – arra inspirálunk téged, hogy váltsd valóra az álmaidat, mert te is azon bátrak közzé tartozol, akik kockázatot vállalnak, hogy megoldják az emberekés cégek  problémáit.

© Minden jog fenntartva

Képzések

Üzemeltető:

 • Business Floow Zrt.
 • Székhely: 1094, Budapest Liliom u. 7-9. 1/4
 • Adószám:  27416044-2-43
 • Cégjsz.: 01-10-141511
 • Bankszámla: 10404089 – 50526952 – 78561005
 • Képviseli: Varga István

Egyéb linkek

Social media

Miből származik a forgalom?

A Business Flow 8 webshopjában megvásárolható vállalkozásfejlesztő és kapcsolatépítési lehetőségekből, mint…

…amelyeket egyre több díjmentes felhasználó, előfizető, vagy licensz tulajdonos vásárol.

Minden forgalmat Pontra váltunk...

…ami például az Előfizetések és a Licensz díjak esetében így néz ki:

Minden előfizetői és licensz szerződést 1 évre, azaz 12 hónapra kötünk. Egy olyan gazdasági hálózatot építünk, ahol folyamatosan nő a díjmentes felhasználók, az előfizetők és a licensz tulajdonosok száma, valamint a megvásárolható termékek köre is – így a gazdasági hálózat által létrehozott forgalom is.

A Producerek ebből a folyamatosan növekvő forgalomból szereznek részesedést a teljesítményük arányában.

A Producerek teljesítményét Pontban mérjük,
mert a különböző országok különböző pénznemeit egységesítenünk kell. Például:
1 Pont = nettó 1.000 HUF
1 Pont = nettó 2,6 €
1 Pont = nettó 2,8 $
stb…

Minél több Pont származik egy Producer által felépített gazdasági hálózatból, annál magasabb részesedésre jogosult.

Hogyan működik 
a teljesítmény arányos részesedés?

Minél nagyobb az általad és a Producer csapatod által felépített vállalkozói hálózat – illetve annak a vásárlási volumene a Business Flow 8 webshopjánan – annál nagyobb részesedésre vagy jogosult.

A forgalmat a webshop automata rendszere minden hónap végén összesíti, pontokra váltja, meghatározza a te és a hálózatodba tartozó Producer/Franchise licensszel rendelkezők státuszait (pl.: Producer 4, Igazgató, stb…) és kiszámolja az adott hónap részesedéseit.

A saját teljesítményed után a státuszodnak megfelelő részesedést kapod – például ha Producer 4-es vagy, akkor a saját teljesítményed után 35% részesedést kapsz. Mondjuk egy éves Business Flow 8 offline előfizetés után, ami 200.000 HUF+Áfa, a 35% = 70.000 HUF+Áfa jár neked a következő hónapban.

A csapatod teljesítménye után a szintkülönbségednek megfelelő részesedést kapod – például: ha ugyanez az éves 200.000 HUF+Áfa díjú előfizető egy Producer 2-es (25%) státuszú munkatársad hálózatában vásárol, akkor neked ebből az ügyletből 35%-25%=10%, azaz 20.000 HUF+Áfa jár, ha ők is a te hálózatodba tartoznak.

Senior Igazgatónak nevezzük azt az Igazgató státuszú munkatársat, akinek legalább 1 Igazgató státuszú munkatársa van, aki közvetlenül hozzá kapcsolódott (rövidítve SIG 1). Ha 2 közvetlen igazgatója van, akkor SIG 2, és így tovább…

Mit jelentenek a generációk?
1. generációnak nevezzük hozzád közvetlenül kapcsolódó Igazgatókat. Itt 3-7% közötti passzív részesedés elérhető, attól függően, hogy hány Igazgató státuszú vonalad (lábad) van.
2. generációnak nevezzük az 1. generációs Igazgatóidhoz közvetlenül kapcsolódó Igazgatókat, itt 2% passzív részesdés jár.
3. generációnak nevezzük az 2. generációs Igazgatóidhoz közvetlenül kapcsolódó Igazgatókat, itt 1% passzív részesdés jár.
A Business Flow 8 rendszere 3 generációs mélységig fizet passzív részesedést a non-menedzsment forgalmak után.

Mi számít non-menedzsment forgalomnak?
Minden olyan forgalmat, ami az Igazgató saját tevékenységéből, vagy az Igazgatóhoz közvetlenül kapcsolódó nem Igazgatói vonalakból származik, mint például Franchise Partnertől, vagy bármilyen Producer vonalból származik.

Mivel az előfizetések 1 évre szólnak,
így egy folyamatosan növekvő és egyre stabilabb részesedést építhetsz fel magadnak.

Hogyan építhetsz itt nemzetközi karriert?

Ne felejtsd el, hogy a nagyobb teljesítmények 
mindig csapatban születnek.

Lehetőséged van annyi Producert és Franchise Partnert
bevonni a csapatodba, amennyit csak akarsz.

Sőt! 
Nekik ugyanez a lehetőségük és sokan közülük ezen fog dolgozni majd a Te segítségeddel, Közös a célunk, minél több fejlődésre vágyó vállalkozó társunkat vonjuk be a Business Flow 8 által kínált lehetőségekbe, annál nagyobb és jobb lehetőségekhez jutunk.

Ez egy exponenciálisan növekvő és gyorsuló rendszer, amivel globális vállalkozásfejlesztő és kapcsolatépítő hálózatot építünk.

TARTS VELÜNK!

Általános Szerződési Feltételek

A Business Flow 8 üzleti platform egy globális vállalkozó fejlesztő és kapcsolatépítő közösség, melynek üzemeltetője a Business Floow Zrt. A platform (továbbiakban: Business Flow 8 üzleti platform) vállalkozók számára szervez online és offline üzleti eseményeket és nyújt üzleti szolgáltatásokat, amelyekkel azok gyorsabban fejleszthetik önmagukat és vállalkozásukat, valamint könnyebben kapcsolódhatnak hozzájuk hasonló és cégvezetőkhöz.

A cég neve: Business Floow Zrt.

 • A cég székhelye: 1094 Budapest, Liliom u. 7-9. 1. em. 4.
 • Cégjegyzékszám: 01-10-141511
 • Adószám: 27416044-2-43
 • Képviselő: Varga István
 • Mobil: +36 70 320 20 84
 • Email: varga.istvan@businessflow.hu
 • Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala lajstromszáma: M1700920/4A

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a Business Flow 8 üzleti platform által biztosított üzleti szolgáltatások használatára vonatkozó lehetőségeket és feltételeket

PREAMBULUM:

A Business Floow Zrt. célja a Business Flow 8 üzleti platform üzleti szolgáltatás és keretrendszerén keresztül, egy globális vállalkozó fejlesztő és kapcsolatépítő szervezetet hozzon létre és működtessen, amely minden, a platformhoz csatlakozott vállalkozó számára lehetőséget teremt a személyes fejlődésén keresztül, a tisztességen alapuló stabil üzleti növekedés elérésére, valamint globális gazdasági üzleti erőtér kiépítésére.

A Business Flow 8 üzleti platform az általa biztosított üzleti szolgáltatásokat minden vállalkozó számára díjmentesen elérhetővé és kipróbálhatóvá teszi, de a rendszeres használatára vonatkozóan különböző szintű előfizetésekhez köti. 

Jelen ÁSZF célja, hogy hatékony információt szolgáltasson a Business Flow 8 üzleti platform használatából származó üzleti előnyök, valamint a használatára vonatkozó feltételek teljeskörű megismerésére.

A Business Flow 8 üzleti platform bármilyen jogcímen történő használata esetén kötelező megismerni, elfogadni és alkalmazni az Általános Szerződési Feltételekben (továbbiakban ÁSZF), a Működési Szabályzatban, az Etikai Kódexben, valamint az Adatkezelési Szabályzatban foglalt üzleti és viselkedési irányelveket.

 

ÁLTALÁNOS DEFINÍCIÓK ÉS STÁTUSZOK

Felhasználó minden díjmentesen regisztrált vállalkozó, aki a Business Flow 8 üzleti platform rendszerébe önként regisztrált, de még nem rendelkezik semmilyen aktív előfizetéssel (továbbiakban: “Felhasználó”). A Business Flow 8 üzleti platform a Felhasználó számára korlátozott betekintést és elérést biztosít arra, hogy az által nyújtott szolgáltatásokat megismerje és kipróbálja.

Előfizető minden olyan vállalkozó, akik a Business Flow 8 üzleti platform bármelyik (Flow 8 online Előfizető, Business Flow 8 offline Előfizető és Master Class Előfizető) üzleti szolgáltatására vonatkozó díjat megfizette, vagy aktívan fizeti és az adott pillanatban aktív előfizetéssel rendelkezik – azaz az előfizetési időszaka még nem járt le és/vagy az üzemeltető a szolgáltatást nem függesztette fel, nem tagadta meg számára.

Flow 8 online Előfizető minden olyan Flow 8 online előfizetést váltó gazdasági társaság, egyéni vagy társas vállalkozási formában tevékenykedő személy vagy szervezet, aki a Flow 8 online tagsági díjat megfizette (aktívan fizeti) és a díjjal fedezett időszakban igénybe veszi a Business Flow 8 üzleti platform online szolgáltatásait. A Business Flow 8 üzleti platform online szolgáltatásai az előfizetést követő 48 órában aktiválódnak és mindaddig aktívak maradnak, míg a Flow 8 online Előfizető előfizetési ideje le nem jár, illetve az üzemeltető a szolgáltatást fel nem függeszti, vagy meg nem tagadja bármilyen szabályszegés esetén.

Business Flow 8 offline Előfizető minden olyan Business Flow 8 offline előfizetést váltó gazdasági társaság, egyéni vagy társas vállalkozási formában tevékenykedő személy vagy szervezet, aki a Business Flow 8 offline előfizetési díjat megfizette (aktívan fizeti) és a díjjal fedezett időszakban igénybe veszi a Flow 8 online, illetve a Business Flow 8 offline szolgáltatásait. A Business Flow 8 online és offline szolgáltatásai az előfizetést követő 48 órában aktiválódnak és mindaddig aktívak maradnak, míg a Business Flow 8 offline Előfizető előfizetési ideje le nem jár, illetve az üzemeltető a szolgáltatást fel nem függeszti, vagy meg nem tagadja bármilyen szabályszegés esetén.

Master Class Előfizető minden olyan Master Class előfizetést váltó gazdasági társaság, egyéni vagy társas vállalkozási formában tevékenykedő személy vagy szervezet, aki az adott Master Class előfizetési díjat megfizette (aktívan fizeti) és a díjjal fedezett időszakban igénybe veszi a Flow 8 online, a Business Flow 8 offline, illetve az adott Master Class csoportot üzemeltető Franchise Partnert szolgáltatásait. A Business Flow 8 online és offline szolgáltatásai az előfizetést követő 48 órában aktiválódnak és mindaddig aktívak maradnak, míg a Master Class Előfizető előfizetési ideje le nem jár, illetve az üzemeltető a szolgáltatást fel nem függeszti, vagy meg nem tagadja bármilyen szabályszegés esetén. A Master Class csoport minden esetben a Franchise Partner által megadott Működési Szabályzat alapján működik.

SPECIÁLIS DEFINÍCIÓK ÉS STÁTUSZOK:

Producer Tag minden olyan Business Flow 8 offline, vagy Master Class Előfizető, aki rendelkezik Producer licensszel, azaz a Producer licfnsz díjat megfizette (aktívan fizeti) és a díjjal fedezett időszakban igénybe veszi a Business Flow 8 online és offline és/vagy  Franchise Partner Master Class szolgáltatásait. A Producer licensz lehetőséget biztosít az Előfizető számára, hogy aktív 20-65% közötti – szintkülönbségekre épülő – részesedést (rendszeres bevételt) szerezzen, a Business Flow 8 üzleti platform általa közvetve, vagy közvetlenül létrehozott Előfizetői rendszer teljes üzleti forgalmából mindaddig, amíg aktív Producer státusszal rendelkezik. Előfizetőként a Business Flow 8 üzleti platform rendszerének használata kapcsán ugyanazon feltételek, jogok és lehetőségek vonatkoznak rá, mint egy Business Flow 8 offline és/vagy egy Master Class előfizetőre.

 

Franchise Partner minden olyan Franchise licenszet váltó gazdasági társaság, egyéni vagy társas vállalkozási formában tevékenykedő személy vagy szervezet, aki egy magasabb Franchise licensz és előfizetői díjat megfizetve előnyösebb, nagyobb szintkülönbséget biztosító pozícióból indul, vagy az a Producer Tag, aki teljesítményével  elérte ezt a szintet. A Franchise licensz 50%-os induló pozíciót biztosít a rendszerben – így magasabb szintkülönbségekre épülő részesedést (rendszeres bevételt) biztosít a licensz tulajdonosának, az általa a Business Flow 8 üzleti platform hálózatában közvetve, vagy közvetlenül létrehozott Előfizetői rendszer teljes üzleti forgalmából mindaddig, amíg aktív Franchise státusszal rendelkezik. Franchise Partnerként a Business Flow 8 üzleti platform rendszerének használata kapcsán szélesebb feltételek, jogok és lehetőségek vonatkoznak rá, mint egy Producer Előfizetőre, mert ez a licensz arra is lehetőséget teremt, hogy a Franchise Partner saját üzleti érdekei mentén egyedi üzleti közössége(ke)t, Master Class-okat hozzon létre – mely egyedi közösségek működését a BFlow Franchise kézikönyve szabályozza.

 

Igazgató Partner minden olyan Franchise Partner, vagy Producer licensszel rendelkező gazdasági társaság, egyéni vagy társas vállalkozási formában tevékenykedő személy vagy szervezet, aki teljesítményével ezt a szintet elérte. Egy Igazgató Partner elérte az aktív részesedési struktúra legmagasabb részesedési szintjét, az 55%-os menedzsment szintű pozíciót, aki aktív részesedését (rendszeres bevételét) az általa a Business Flow 8 üzleti platform hálózatában közvetve, vagy közvetlenül létrehozott Előfizetői rendszer teljes üzleti forgalmából kapja. Az Igazgatói státusz tartalmazza Franchise licensz minden lehetőségét.

 

Senior Igazgató Partner minden olyan Igazgató Partner státuszban lévő gazdasági társaság, egyéni vagy társas vállalkozási formában tevékenykedő személy vagy szervezet, aki teljesítményével elérte, hogy az általa kiépített üzleti hálózatban egy, vagy több munkatársa is elérte az Igazgató Partner szintet és mellette rendelkezik egy minimálisan elvárt üzleti forgalommal. Egy Senior Igazgató Partner az aktív részesedési struktúra mellett a passzív részesedési struktúrát építi. Az a célja, hogy minél több közvetlen, vagy közvetett munkatársa elérje az Igazgató Partneri pozíciót. A Senior Igazgató Partner minden olyan joggal rendelkezik, ami az Igazgató Partneri státuszra vonatkozik.

 

Szélesség, front, vagy láb minden olyan vállalkozó, aki az adott Felhasználóhoz, vagy Előfizetőhöz közvetlenül, azaz direkt módon csatlakozott Felhasználóként, Előfizetőként, Producerként, stb.

Mélység az Előfizetőhöz nem közvetlenül, hanem közvetve, azaz az  üzleti érdekeltségébe tartozó Felhasználókhoz és Előfizetőkhöz kapcsolódó minden új Felhasználó, Előfizető, Producer, stb…

Üzleti érdekeltség minden olyan Előfizető aki közvetlenül, vagy közvetve az adott Előfizető üzleti hálózatába tartozik, azaz szélességben és mélységben valamelyik Felhasználóhoz, vagy Előfizetőhöz a regisztrációjával kapcsolódott a Business Flow 8 üzleti közösségéhez.

Havi forgalom az adott üzleti érdekeltségébe tartozó Előfizetők által generált havi üzleti forgalom, ami az adott érdekeltségébe tartozó üzleti hálózat előfizetői és/vagy licensz díjaiból származik, és az adott hónapban befolyt a Business Floow Zrt. számlájára.

Pontérték (PÉ) az a mértékegység, amivel a Business Flow 8, bármelyik országban keletkező üzleti forgalmát egységesíti, és elszámolja a különböző üzleti érdekeltségek  (Producerek, Franchise Partnerek, stb…) üzleti teljesítményét. A Business Flow 8 rendszere a befizetett előfizetői és licensz díjakat Pontokká alakítja – például Magyarországon 1 Pont = havi nettó 1.000 Ft befizetést jelent, míg az Euro zónában 1 Pont = havi nettó 2,5 € befizetés. 

Üzleti szintek és a kompenzációs terv: az adott hónapban elért Pontérték (PÉ) határozza meg az előre definiált kompenzációs terv és üzleti szintek alapján a Producer licensszel rendelkező Előfizetők részesedési és üzleti szintjét – azaz milyen üzleti szinten (Producer 1-2-3-4, stb…), és hány %-os részesedési szinten számolja ki a havi részesedésüket szintkülönbség alapján a Business Flow 8 elszámoló rendszere. A Business Flow 8 az üzleti szinteket előre meghatározott Pontértékhez, azaz teljesítmény szinthez köti, ami meghatározza a kompenzáció, azaz a részesedés %-os mértékét. 

Szintkülönbség alapú elszámolás – a Business Floow 8 csak abban az esetben fizet részesedést a Producer licensszel rendelkező Előfizető számára, ha az adott vonalában  rendelkezik szintkülönbséggel a hozzá mélységben legközelebb álló Producer licensszel rendelkező Előfizetőhöz képest. Ha például mindketten 35%-os szinttel rendelkeznek, akkor a részesedést az a mélységben elhelyezkedő Producer licensszel rendelkező Előfizető kapja, aki az alatta lévőhöz képes szintkülönbséggel rendelkezik. Pontosan annyit kap, amennyi szintkülönbséggel rendelkezik – ha ez a különbség 5%, akkor 5%-ot, ha ez 20% (pl.: 45%-25%), akkor az adott vonalból érkező forgalom 20%-át írja jóvá a rendszer.

1. A BUSINESS FLOW 8 ÜZLETI PLATFORM SZOLGÁLTATÁSAI

Jelen pontban a Business Flow 8 üzleti platform Felhasználókra és Előfizetőkre vonatkozó szolgáltatásokat taglalja.

1.1. Professzionális üzleti események

1.1.1.  Flow 8 online meetup: A Business Flow 8 üzleti platform minimum heti rendszerességgel professzionális online meetup-okat szervez, ahol a résztvevő vállalkozók egy specialista által tartott online üzleti workshop keretein belül fejlődhetnek, bemutatkozási lehetőséget kapnak, ismerkedhetnek, kapcsolódhatnak és üzletelhetnek egymással. 

A workshop definíciója: egy előre meghirdetett üzleti témában, az adott téma szakértője által vezetett interaktív tudásmegosztás és beszélgetés, amely lehetőséget biztosít minden résztvevő számára, hogy a véleményét és tapasztalatait megossza a többi résztvevővel, illetve a kérdéseit feltegye a téma szakértőjének.

A bemutatkozási lehetőség definíciója: a találkozó minden résztvevője lehetőséget kap, hogy röviden 1-1,5 percben bemutassa a vállalkozását – milyen célcsoportnak, milyen vágyára/problémájára, milyen megoldást ad, illetve kiket keres annak érdekében, hogy a vállalkozását fejlessze (ügyfelek, beszállítók, stratégiai partnerek, stb.). Így a bemutatkozások után, kötetlenül és közvetlenül kapcsolódhatnak és üzletelhetnek egymással.

Lehetőségek: 

Az Előfizető (Flow 8 online, Business Flow 8 offline, Master Class Előfizető, Producer, Franchise Partner, Igazgató Partner és Senior Igazgató Partner) korlátlanul látogathatja a Flow 8 online meetup-jait az előfizetési díjjal fedezett időszaka alatt. 

A Felhasználó számára a Business Flow 8 üzleti platform a Flow 8 meetup-ok előfizetés nélküli látogatására fél év alatt 2 próba lehetőséget biztosít, hogy kipróbálja jelen pontban megfogalmazott szolgáltatást és betekintést kapjon annak működésébe, valamint a szolgáltatásban rejlő üzleti potenciálba.

 

1.1.2. Business Flow 8 offline üzleti találkozók

A Business Flow 8 üzleti platform minimum havi rendszerességgel professzionális offline üzleti találkozókat szervez, ahol a résztvevő vállalkozók egy üzleti workshop keretein belül fejlődhetnek, bemutatkozási lehetőséget kapnak, ismerkedhetnek, kapcsolódhatnak és üzletelhetnek egymással. 

A workshop definíciója: lásd jelen ÁSZF 1.1.1. pontjában megfogalmazva
A bemutatkozási lehetőség definíciója: lásd jelen ÁSZF 1.1.1. pontjában megfogalmazva

Találkozó alkalmi költsége: az a díj, amit minden résztvevő (Felhasználó és Előfizető) helyben, a találkozón való személyes részvételkor fizet, amely tartalmazza a szervező által biztosított terem, technikai és egyéb költségek, a résztvevőre eső hányadát.

Lehetőségek: 

A Business Flow 8 offline Előfizető korlátlanul látogathatja a Business Flow 8 offline üzleti találkozóit az előfizetési díjjal fedezett időszaka alatt, amennyiben megfizette az adott offline találkozó alkalmi költségét.

A Felhasználó és Flow 8 online Előfizető számára a Business Flow 8 offline üzleti találkozók egy év alatt 2 próba lehetőséget biztosít előfizetési díj mentesen, amennyiben megfizette az adott offline találkozó alkalmi költségét. Így kipróbálja jelen pontban megfogalmazott szolgáltatást és betekintést kap annak működésébe, valamint a szolgáltatásban rejlő üzleti potenciálba.

 

1.1.3. Franchise Partner által szervezett Master Class üzleti találkozók

A BFlow Franchise keretein belül a Franchise Partnerek speciális (iparágra, célcsoportra, küldetésre szabott) Master Class üzleti közösségeket hoznak létre és működtetnek, melyek egyedi, a Franchise Partnerek által meghatározott szabályok, feltételek és árazás szerint működnek. A Master Class közösségek Előfizetői egy előre meghatározott üzleti cél mentén tevékenykednek.

Egyedi szabályok, feltételek és árazás: a közösség a Franchise Partner által definiált célcsoporttal, céllal, szabályok szerint és egyedi árazással működik. Működéséhez saját helyszínt és forgatókönyvet választ, ami céljait leginkább szolgálja. A közösség előfizetési díját és a találkozók alkalmi költségét saját jogon határozza meg. Tagságát önállóan megválogathatja és a jelentkező érdeklődőkről szintén önálló jogon dönt.

A bemutatkozási lehetőség definíciója: lásd jelen ÁSZF 1.1.1. pontjában megfogalmazva
Találkozók alkalmi költsége: lásd jelen ÁSZF 1.1.2. pontjában megfogalmazva

Lehetőségek: 

Az adott Master Class közösség találkozóit kizárólag az adott Master Class előfizető látogathatja, akit az egyedi közösség a tagjai közé választott, elfogadta annak célját, egyedi szabályait, működési rendjét, és megfizette az egyedi előfizetési díját. A Master Class Előfizetők korlátlanul látogathatják a Business Flow 8 offline üzleti találkozóit, vagy a Flow 8 online meetup-okat.

 

1.1.4. Floow Day rendezvények

A Business Flow 8 által rendszeres időközönként szervezett országos, vagy regionális konferenciák, amelyeken legalább 100 vállalkozó vállalkozó vesz részt. Ezen konferenciák és fókusznapok célja, hogy népszerűsítse az együttműködő üzleti kultúrát, és fejlessze a résztvevők ez irányú tudását és készségeit.

A Business Flow 8 kiállítókkal és támogatókkal színesíti ezt eseményeket. Ez lehetőséget biztosít ara, hogy több vállalkozás is kiemelje magát az eseményen, és üzleti ajánlatait fókuszáltan népszerűsítse. 

Lehetőségek:

A Franchise Partner, Igazgató és Senior Igazgató szervezőként és előadóként vesz részt a Floow Day rendezvényeken, ezért díjmentesen látogathatja azokat, valamint számukra 3-3 db tiszteletjegy is jár.

Az Online és Offline Tag, vagy Producer a Floow Day rendezvények költségeit tekintve kiemelt kedvezményben részesülnek, ami kiterjed a belépő díjakra és a kiállítói, támogatói lehetőségekre is. 

A Felhasználók minden esetben a legmagasabb költséget fizetik. 

 

1.2. Business Flow 8 üzleti applikáció
A Business Flow 8 saját üzleti applikációval rendelkezik, amely a Felhasználóit és Előfizetőit egyaránt támogatja, de az előfizetésük mértékében különböző lehetőségeket biztosít számukra.

1.2.1. Saját vállalkozói profil kialakítása 
» bemutatkozási felület
/ korlátlan hozzáférés minden Felhasználó és Előfizető számára

1.2.2. Esemény idővonal 
» kronológiai sorrendben megjeleníti az üzleti eseményeket 
/ korlátlan hozzáférés minden Felhasználó és Előfizető számára

1.2.3. Aktív esemény visszajelző rendszer 
» bejelentkezések nyomon követése
/ korlátlan hozzáférés minden Felhasználó és Előfizető számára

1.2.4. Meghívó rendszer 
» amivel meghívhatja a vállalkozó barátait
/ korlátlan hozzáférés minden Felhasználó és Előfizető számára

1.2.5. Intelligens kereső » tevékenység és lokáció alapú kereső 
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.6. Archívum 
» azon eseményeket tartja nyilván, ahol vállalkozó jelen volt
 / Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.7. Kapcsolati lista 
» azon vállalkozók listája, akikkel már találkozott
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.8. Más vállalkozók adatlapjának láthatósága és az üzleti funkciók használata 
» betekintés más vállalkozók profiljába és üzleti funkciók használata, mint Chat, CRM, Ajánlás támogatás, Referencia generálás, stb…
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.9. Üzleti ajánló rendszer
» amellyel egyszerűen összekapcsolható 2 vállalkozó
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.10. Kapcsolatminősítő rendszer
» amellyel minősíthető az adott kapcsolat
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.11. Feladatkezelő (CRM) rendszer
» amellyel időzített feladat adható az adott kapcsolathoz
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.12. Üzenetküldő (Chat) rendszer
» amellyel a vállalkozók könnyen kommunikálhatnak egymással
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.13. Business Tinder
 » amivel könnyen üzleti partnereket és beszállítókat kereshet és találhat
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.14. Üzleti tudástár (folyamatos bővítés) 
» amivel folyamatosan fejlesztheti önmagát
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.15. Hozzáférés a Business Flow 8 folyamatosan bővülő B2B adatbázishoz
» Előfizetős számára az üzleti funkciókon keresztül korlátlan hozzáférést biztosít
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

1.2.16. Azonnali kedvezmények
» a Business Floow Zrt. által közvetlenül szervezett képzésekből és konferenciákból, és további kedvezményeket közvetít a közvetetten – azaz az együttműködő partnerek által szervezett hasonló események árából is
/ Felhasználó számára erősen korlátozottElőfizető számára korlátlan

 

1.3. Producer licensz
A Business Flow 8 üzleti platform és a vállalkozói hálózat fejlesztése érdekében saját ajánlói és szervezői hálózatot épít, amihez a Producere licensz segítségével lehet csatlakozni. A Producerek a platformon belül a közösség építését és fejlesztését végzi. 

1.3.1. Részesedés
A Producer licensz lehetőséget biztosít az Előfizető számára, hogy aktív 20-65% közötti – szintkülönbségekre épülő – részesedést, azaz rendszeres bevételt szerezzen. A Producer licensz, a Business Flow 8 üzleti platformhoz közvetve, vagy közvetlenül létrehozott saját Előfizetői rendszer teljes üzleti forgalmából (előfizetési díjakból) fizet részesedést, míg aktív Producer státusszal rendelkezik az Előfizető.

1.3.2. Zárt közösségépítő és vezetői képzések, találkozók
A Producer licensz lehetőséget biztosít az Előfizető számára, hogy részt vegyen a Business Flow 8 üzleti platform zárt, úgynevezett Business Insider – normál Előfizetők számára nem elérhető – közösségépítő és vezetői képzésein, illetve találkozóin, az elért karrier státuszuknak megfelelően.

1.3.3. A Business Flow 8 applikáció Produceri hozzáférés
A Producer licensz lehetőséget biztosít az Előfizető számára, hogy a Business Flow 8 applikációban elérje a Producerek számára biztosított Tudástárat.

 

1.4. BFlow Franchise licensz
A Business Flow 8 üzleti platform az egyedi Master Class üzleti közösségek létrehozása érdekében lehetővé teszi válogatott Előfizetők számára, hogy a BFlow Franchise licensszel tudatos és ambíciózus vezetők csatlakozzanak a saját szervezői hálózathoz. 

A BFlow Franchise licenszt két módon lehet megszerezni:

 1. Megvásárolható: egyszeri franchise díj és magasabb előfizetési díj mellett.
 2. Megszerezhető: a Producer Tag folyamatos munkával eléri ezt a teljesítmény szintet. Ebben az esetben a franchise díjat és a magasabb előfizetési díjat nem kell megfizetnie. A normál Producer licensz és a megfelelő teljesítményű hálózattal is megszerezhető a lehetőség.
 

1.4.1. Saját üzleti közösség(e)k – Master Class alapításának joga
A BFlow Franchise licensz lehetőséget biztosít az Előfizető számára, hogy saját üzleti érdekei mentén egyedi üzleti közössége(ke)t, Master Class-t hozzon létre, abból a részesedés mellett, további BFlow Franchise bevételeket realizáljon. Az egyedi üzleti közösségek létrehozását és működését a BFlow Franchise kézikönyv szabályozza.

1.4.2. Részesedés
A BFlow Franchise licensz előnyösebb induló pozíciót és nagyobb üzleti potenciált biztosít az Előfizető számára. A Franchise licensz 50%-os induló pozíciót biztosít a rendszerben – így magasabb szintkülönbségekre épülő részesedést (rendszeres bevételt) biztosít a licensz tulajdonosának, az általa a Business Flow 8 üzleti platform hálózatában közvetve, vagy közvetlenül létrehozott Előfizetői rendszer teljes üzleti forgalmából mindaddig, amíg aktív Franchise, vagy Producer licensszel rendelkezik. 

1.4.3. BFlow Franchise bevételek
A BFlow Franchise licensz lehetőséget biztosít az Előfizető számára, hogy az általa létrehozott és működtetett Master Class üzleti közösségeket egyedileg árazza. 

Fontos feltétel, hogy a BFlow Franchise keretein belül működtetett Master Class üzleti közösségek előfizetési díjai meghaladják a Business Flow 8 offline  előfizetéseit. A többletet bevételek, azaz a különbözet minden esetben a BFlow Franchise közössége(ke)t működtető Franchise Partnert illeti meg. Ezen BFlow Franchise bevételeket a Business Flow 8 üzleti platform hálózati részesedéssel együtt, havi elszámolásban kezeli.

1.4.4. Zárt Franchise és vezetői képzések és találkozók
A BFlow Franchise licensz lehetőséget biztosít az Előfizető számára, hogy részt vegyen a Business Flow 8 üzleti platform zárt, úgynevezett Management Boost – normál Előfizetők és Producerek számára nem elérhető – franchise és vezetői képzésein, illetve találkozóin.

1.4.5. A Business Flow 8 applikáció BFlow Franchise hozzáférés
A BFlow Franchise licensz lehetőséget biztosít az Előfizető számára, hogy a Business Flow 8 applikációban elérje a Franchise Partnerek számára biztosított Tudástárat.

 

2. A SZERZŐDÉS KÖRÜLMÉNYEI

2.1. Szerződő felek
Jelen szerződés egyrészről a Business Floow Zrt. – mint a Business Flow 8 üzleti platform üzemeltetője, másrészről Előfizető között jön létre – (Együttesen: Felek). 

2. 2. A szerződés hatálya
Felek együttesen elfogadják, hogy a köztük magyar nyelven írt jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) írásbeli szerződésnek minősül, amelyet a Business Floow Zrt. rögzít, illetve Előfizető számára hozzáférhetővé tesz. 

A Business Floow Zrt. fenntartja a jogot az ÁSZF egyoldalú módosítására. Az ÁSZF módosításról a Business Floow Zrt. rövid felhívás formájában tájékoztatja tagjait. A Business Floow Zrt. biztosítja, hogy jelen ÁSZF hatályos szövege minden Előfizető és Felhasználó számára a https://businessflow.hu, illetve https://businessflow8.hu weboldalakon folyamatosan elérhető és Előfizető, illetve Felhasználó számára előhívható, tárolható.

A jelen ÁSZF integráns és elválaszthatatlan mellékletét képezi a https://businessflow.hu, illetve https://businessflow8.hu weboldalakon folyamatosan elérhető Működési Szabályzat és vezérelvek megnevezés dokumentum. 

Jelen ÁSZF rendelkezései minden esetben irányadóak a Business Flow 8 üzleti platform szolgáltatások, valamint egyéb kapcsolódó szolgáltatások igénybevételével létrejövő jogviszonyra, általános jelleggel szabályozza a szerződő Felek jogait és kötelezettségeit. 

Jelen ÁSZF személyi hatálya kiterjed a Business Floow Zrt. munkatársaira, általa megbízott személyekre, továbbá a Business Flow 8 üzleti platform Előfizetőire, azok szereplőire és tevékenységeikre.

Jelen ÁSZF határozatlan időre szól.

 

 

3. A PRODUCER/BFLOW FARNCHISE LICENSZ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGA

3.1. A Producer/BFlow Franchise licensz jogviszony keletkezése

A Producer/BFlow Franchise licensz jogviszony minden esetben 1 évre, azaz 365 napra jön létre, függetlenül attól, hogy az Előfizető milyen fizetési módozatot választ.

A Producer/BFlow Franchise licensz jogviszony azzal a nappal jön létre, amikor Ön bármelyik előfizetéses szolgáltatás oldalán a vásárlásnál a „Megrendelem” / „Jelentkezem” / „Megvásárolom” / „Kérem” gombra kattint, úgy Ön tudomásul veszi, hogy rendelésének elküldése fizetési kötelezettséget keletkeztet. 

A Producer/BFlow Franchise licensz tulajdonos Előfizető az előfizetői szolgáltatás megrendelésével egyidejűleg kijelenti, hogy elolvasta, megismerte, és magára vonatkozóan kötelezőnek elfogadja a Business Flow 8 Általános Szerződési Feltételeket, a Működési szabályzatot, az Etikai kódexet, az Adatkezelési szabályzatot és Adatvédelmi nyilatkozatot, , valamint a Részesedési szabályzatot, melyet mindenkor a https://businessflow.hu/producer/, vagy a https://businessflow8.hu/producer/ weboldalakon ér el. 

3.2. A megvásárolható Előfizetői szolgáltatások köre
A Business Flow 8 platform által biztosított üzleti előfizetéseket és szolgáltatásokat minden esetben a https://businessflow.hu, https://businessflow8.hu, https://flow8.hu, illetve a https://floowday.hu domaineken és ezek aldomainjein, az egyes termékek és szolgáltatások leírásainál tesszük közzé, és amelyek változhatnak kedvezményes időszaktól függően. Az árak lefelé és felfelé is változhatnak az aktuális árhoz képest.

3.3 Fizetési mód

 

3.3.1. Előfizetői szolgáltatások (előfizetői díjak, licensz- és franchise díjak) esetén:Minden esetben online bankkártyás fizetéssel, az OTP Simple Pay, Stripe, vagy a Barion segítségével

 

3.3.2. A nem előfizetéshez kötött szolgáltatások esetén

3.3.2.1. Business Flow 8 offline és Franchise Partner által szervezett Master Class offline/online egyedi üzleti találkozók esetén:

 • helyben készpénzes fizetéssel
 • átutalással, a szervező által kiállított díjbekérő alapján a vásárló bankjától függő díjszabás

3.3.2.2. Floow Day rendezvények esetén:

 • online bankkártyás fizetés az OTP Simple Pay-en, Stripe-on, vagy Barion-on keresztül
 • átutalással, a szervező által kiállított díjbekérő alapján / a vásárló bankjától függő díjszabás

3.3.2.3. Egyéb online/offline esemény, vagy online tananyag esetén:

 • online bankkártyás fizetés az OTP Simple Pay-en, Stripe-on, vagy Barion-on keresztül
 • átutalással, a szervező által kiállított díjbekérő alapján / a vásárló bankjától függő díjszabás

3.4. Az Előfizetői jogviszony érvényessége
Előfizető előfizetői jogviszonya addig tart, amíg az előfizetési díjjal fedezett időszak le nem jár, amennyiben Előfizető teljes mértékben betartja az Általános Szerződési Feltételeket, Működési szabályzat és irányelveket, valamint az Etikai Kódex-et, illetve az ÁSZF alapján fel nem mondja azt, vagy az előfizetői  jogviszonyból az előzőek be nem tartása miatt kizárásra nem kerül.

 

4. ELŐFIZETÉSI, LICENSZ- ÉS FRANCHISE DÍJ MEGFIZETÉSE

4.1. Az előfizetések, licensz- és farnchise díjak fizetési módja
Előfizető köteles Business Floow Zrt. számára az előfizetési, licensz- és franchise díjat minden esetben előre, a 3.2.1. pontban meghatározott módon megfizetni, a Business Floow Zrt., K&H Banknál vezetett, 10404089 – 50526952 – 78561005 számú számlaszámára. Az előfizetési díj megfizetésének az minősül, ha az adott összeget jóváírták a Business Floow Zrt. számláján.

4.2. Előfizetési, licensz- és franchise díjak mértéke

A Flow 8 online, A Business Flow 8 offline Előfizetők a Floow Day rendezvények költségeit tekintve kiemelt kedvezményben részesülnek, ami kiterjed a belépő díjakra és a kiállítói, támogatói lehetőségekre is. 

A Felhasználók minden esetben a legmagasabb költséget fizetik. 

Előfizetés

Franchise díj

Havi díj

Féléves díj

Éves díj

Flow 8                   ONLINE előfizetés

Nincs

15.000 Ft+Áfa 

15,0 Pont /

82.500 Ft+Áfa

13,75 Pont / hó

150.000 Ft+Áfa

12,5 Pont / hó

Business Flow 8 OFFLINE előfizetés

Nincs

20.000 Ft+Áfa 

20,0 Pont / hó

110.000 Ft+Áfa 

18,3 Pont / hó

200.000 Ft+Áfa 

16,7 Pont / hó

Master Class
előfizetés

Nincs

EGYEDI ÁRAZÁS 

20,0 Pont / hó

EGYEDI ÁRAZÁS

18,3 Pont / hó

EGYEDI ÁRAZÁS

16,7 Pont / hó

PRODUCER közösségépítő
licensz

Nincs

30.000 Ft+Áfa 

30,0 Pont / hó

165.000 Ft+Áfa 

27,5 Pont / hó

300.000 Ft+Áfa 

25,0 Pont / hó

FRANCHISE  PARTNER  
licensz

400.000 Ft+Áfa

60.000 Ft+Áfa 

60,0 Pont / hó

330.000 Ft+Áfa 

55,0 Pont / hó

600.000 Ft+Áfa 

50,0 Pont / hó

4.3. Előfizető kötelezettségei
Előfizető tudomásul veszi, hogy a Business Floow Zrt. (Székhely: 1094 Budapest, Liliom u. 7-9. 1 em. 4.) adatkezelő által a https://businessflow8.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., valamint a Stripe Inc., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. 

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff 

Előfizető tudomásul veszi, hogy az előfizetése időtartama alatt köteles aktív és fedezettel rendelkező bankkártyát biztosítani a Business Flow 8 üzleti platform automata fizetési rendszere számára. 

Amennyiben Előfizető bankkártyája lejárt vagy inaktív státuszba került, köteles az előfizetése időtartama alatt új, aktív és fedezettel rendelkező bankkártyát biztosítani, illetve fedezett hiányában a legrövidebb időn belül megszüntetni a fedezet nélküli állapotot.

Online Bankkártyás fizetés esetén a Simple Pay (OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság – 1093, Budapest, Közraktár u. 30-32.) és a Stripe Inc. szolgáltatását használjuk, ahol a Megrendelő az OTP, vagy a Stripe rendszerén belül adja meg a bankkártya adatokat, az közvetlenül nálunk nem kerül tárolásra és ahhoz hozzáférése nincs Szolgáltatónak. Bankkártyás fizetés esetén, a szeminárium számlánkon történő jóváírásától számított 1 napon belül állítjuk ki a számlát és küldjük el elektronikus módon a rendeléskor megadott e-mail címre (mivel ez automatikusan történik az űrlapon megadott adatok alapján, így legtöbb esetben ez automatikus).

Amennyiben Ön a vásárlásnál a „Megrendelem” / „Jelentkezem” / „Megvásárolom” / „Kérem” gombra kattint, úgy Ön tudomásul veszi, hogy rendelésének elküldése fizetési kötelezettséget keletkeztet az Ön számára.Rendelésének elküldésével Ön kijelenti, hogy Szolgáltató a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés teljesítését már a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. § (2) pontjában foglalt határidő lejárta előtt kezdte meg.

Megrendelésének megérkezését követően Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazolást küld Önnek megrendeléséről, elektronikus formában, a rendeléskor Ön által megadott e-mail címre. Amennyiben ez a visszaigazolás 48 órán belül nem érkezik meg Önhöz, úgy keressen minket az varga.istvan@businessflow.hu email címen.

A vásárló elfogadja, hogy az üzemeltető cég által üzemeltetett elfogadóhely felhasználói adatbázisában tárolt bármely, a vásárlás során megadott adat a vásárló által átadásra kerüljön a Simple Pay (OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság – 1093, Budapest, Közraktár u. 30-32., és a Stripe Inc., mint adatkezelő részére. Az adattovábbítás célja: a fizetési tranzakció megvalósítása, felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

A vásárló elfogadja, hogy jelen ÁSZF 3.1 pontjában elfogadott Előfizetői jogviszony 1 évre, azaz 365 napra jött létre, függetlenül attól, hogy milyen fizetési módozat került kiválasztásra. Vásárlót tudomással bír arról, hogy az Előfizetői jogviszonyának létrejöttének dátumától összesen 14 naptári nap elállási jog illeti meg. Az elállási időszak letelte után, azaz a 15. naptól Szolgáltató jogosult jelen ÁSZF alapján a teljes időszakra (365 naptári napra) vonatkozó díjra. 

A vásárló elfogadja, hogy a szerződés aktív időtartama alatt, jelen ÁSZF-től való elállás – azaz az előfizetés lejárati idő előtti lemondása – esetén, Szolgáltató jogosan követeli (bankkártyás fizetés esetén, jogosan vonja le a vásárló bankkártyájáról), a szerződés teljes időtartamára vonatkozó, jelen ÁSZF alapján megállapodott fizetési módozat alapján az elmaradó előfizetési díjat. 

 

5. SZOLGÁLTATÓ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGE

5.1. Szolgáltató kötelezettségei
Szolgáltató vállalja, hogy jelen szerződés 1. pontjában megfogalmazott szolgáltatásokat Előfizető számára folyamatosan biztosítja és fejleszti. Előfizető a Business Flow 8 üzleti platform által nyújtott szolgáltatásokra az 1. pontban meghatározottak szerint, az előfizetésének megfelelő mértékben jogosult az előfizetési díjjal fedezett időszakban.

5,2. Szolgáltató jogai
Szolgáltató jogosult alvállalkozókat, közreműködőket igénybe venni (klubvezetők, központi csapat, stb…).

5.3. Vis major helyzet 
Vis major helyzet esetén, amennyiben baleset, tűz, blokád, árvíz, természeti katasztrófa, súlyos vihar, súlyos energiaellátási zavar, súlyos közlekezdési zavar/akadályozás, hatósági rendelkezés, vagy más olyan előre nem látható és elháríthatatlan akadály, mint háború, lázadás, terrorcselekmény, sztrájk vagy sztrájknak nem minősülő megmozdulás, behozatali vagy kiviteli embargó következményeképpen, amely az Előfizető, illetőleg a Business Flow 8 üzleti platform hatáskörén kívül esik, valamelyikük nem képes valamilyen szerződéses kötelezettségének eleget tenni, úgy ezen személy nem tartozik felelősséggel semmilyen veszteségért vagy kárért, amely ezen események következtében előállt. A jelen vis maior rendelkezés megfelelően alkalmazandó a Business Flow 8  üzleti platform szolgáltatásaira és rendezvényeire, programjaira, illetőleg egyéb szolgáltatásaira.

5.4. Előfizető kötelezettségei
Előfizető a Flow 8 online, a Business Flow 8 offline és a Master Class üzleti találkozókon kizárólag személyesen működhet közre, azaz nem helyettesíthető más közreműködővel, helyettesítő személlyel. Előfizető nevében nem nyilatkozhat más személy, azaz kizárólag ő jogosult bármilyen nyilatkozatot tenni. 

 

 

6. AZ ELŐFIZETŐI JOGVISZONY MEGSZŰNÉSE

6.1. Jogviszony megszűntetése Előfizető általi lemondással
Előfizető a Business Flow 8 üzleti platform által biztosított saját profiljában mondhatja le bármikor az előfizetést, az előfizetés lejárati dátuma előtt, mindenféle indoklás nélkül.

Az előfizetői jogviszony megszűnésével minden addig elért funkció, kedvezmény és lehetőség egyidejűleg megszűnik.

Előfizető elfogadja, hogy a lemondás tényének hiányában az előfizetői jogviszonya nem szűnik meg az előfizetési időszak lejártakor, hanem automatikusan meghosszabbodik további 365 nappal, az előző időszakban meghatározott fizetési módozat alapján. Előfizetőnek minden esetben jeleznie kell Szolgáltató felé az előfizetés lejárta előtt, hogy az előfizetését megszünteti, mert  ennek hiányában, már nem alkalmazható jelen ÁSZF 6.4. pontja.

Előfizető elfogadja, hogy a szerződés aktív időtartama alatt (az elállási időszakon túl),  a szerződéstől való elállás – azaz az előfizetés lejárati idő előtti lemondása esetén, a Szolgáltató jogosult a szerződés teljes időtartamára vonatkozó, a megállapodott fizetési módozat alapján meghatározott elmaradó előfizetési díjra. 

6.2. Szolgáltató általi rendkívüli felmondással 
Az előfizetői jogviszony megszűnik, ha a Business Flow 8  üzleti platform felhasználói bejelentés alapján okszerű indokolást tartalmazó, rendkívüli felmondással él.

6.3. Elállási jog alkalmazásával
Az előfizetői jogviszony automatikusan megszűntethető, ha az Előfizetői és az elállási jogával, ami az előfizetői jogviszonylétrejöttének dátumától, 14 naptári napig él.

 

7. TITOKTARTÁS

Üzleti titok védelme: Előfizető időbeli korlát nélkül köteles minden általában elvárható intézkedést megtenni annak érdekében, hogy az általa megismert minden üzleti titkot, így különösen a többi Előfizető üzleti titkait, továbbá a Business Flow 8 üzleti platform szolgáltatás elemeinek és a know-how, valamint egyéb rendszerjellemzők és ismeretanyagok titkosságát megőrizze, továbbá, hogy annak bármely harmadik személy általi másolhatóságát megakadályozza.

 

8. SZELLEMI TULAJDON

8.1. Védjegyek, logók használata

A Business Floow Zrt. weboldalain, az online és offline médiában, valamint a rendezvényein megjelenő védjegyek, logók, illetve egyéb információk és anyagok a Business Floow Zrt., közreműködői, illetve szerződéses partnerei kizárólagos tulajdonát képezik. Ezen megjelöléseket a Business Floow Zrt., közreműködői, illetve szerződéses partnerei kifejezett és előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül Előfizető és harmadik személyek semmilyen módon nem használhatják, nem másolhatják, nem terjeszthetik, és nem tehetik közzé.

8.2.  Jogok kezelése 

Előfizető által a Business Flow 8 üzleti platform szolgáltatásaival kapcsolatban, illetőleg a Business Flow 8 üzleti platform rendezvényei során a Business Floow Zrt.-vel, közreműködőivel és szerződéses partnereivel közölt megjegyzéseken, észrevételeken, javaslatokon és ötleteken a Business Floow Zrt. ingyenesen korlátlan és kizárólagos felhasználási jogosultságot szerez. A Business Floow Zrt. minden ilyen, az észrevételekkel kapcsolatos jog kizárólagos tulajdonosává válik, és azok használatában semmilyen módon nem korlátozható, külön ellenérték fizetéséhez nem köthető.

8.3. Ötletek hasznosítása

A Business Floow Zrt. időbeli és térbeli korlátozás nélkül jogosult Előfizető észrevételeinek hasznosítására, felhasználására, többszörözésére, közzétételére, átdolgozására, nyilvánosságra hozatalára, nyilvánossághoz közvetítésére és forgalmazására anélkül, hogy Előfizető részére ezért bármilyen módon ellenszolgáltatást kellene nyújtania.

 

9. A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE

9.1. Hozzájárulás 

A Business Flow 8 üzleti platform szolgáltatásainak igénybe vételének megkezdésével Előfizető kijelenti, hogy a szükséges adatkezeléshez a Business Flow 8 üzleti platform Adatkezelési szabályzatában meghatározottak szerint hozzájárul.

9.2. Felelősség

Előfizető kijelenti, hogy az általa a Business Flow 8 üzleti platform részére megadott adatok a valóságnak megfelelnek. Előfizető vállalja, hogy az adataiban, illetve az általa átadott adatokban bekövetkezett változásokról haladéktalanul tájékoztatja a Business Flow 8 üzleti platform munkatársait, és közreműködő partnereit. A Business Flow 8 üzleti platform kizárja a helytelen vagy működésképtelen adatok, e-mail cím megadásából eredő kárért való felelősségét, ugyanakkor az ezzel kapcsolatosan felmerülő kárának megtérítését követelheti.

9.3. Kizárás 

A személyes adatoknak a jelen ÁSZF-ben és a Működési szabályzatban foglaltaktól eltérő felhasználása miatt a Business Flow 8 üzleti platformot nem terheli semmilyen felelősség, ha az vagy az abból származó kár harmadik személy, vagy Előfizető szándékos vagy gondatlan magatartásából származott, illetve ha a Business Flow 8 a jelen ÁSZF-ben és a Működési szabályzat és vezérelvek dokumentumban foglalt rendelkezések szerint járt el.

 

10. KÁRTÉRÍTÉS

10.1. Nem Business Flow 8 üzleti platform által nyújtott szolgáltatások

A Business Flow 8 üzleti platform nem vállal semmilyen felelősséget az Előfizetők és a Felhasználók, valamint azok szerződéses partnerei által nyújtott egyéb termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az általuk nyújtott szolgáltatásokat és termékeket Előfizető kizárólag a saját felelősségére veheti igénybe, használhatja.

10.2. Kártérítés kizárás

A Business Flow 8 üzleti platform semmilyen felelősséget nem vállal az Előfizetői, vagy Felhasználói, illetve a találkozókon megismert vendégek, és a szerződéses partnerek által biztosított egyéb szolgáltatások és termékek igénybe vételével, illetőleg használatával kapcsolatban keletkezett vagy elszenvedett károkért.

10.3. Előfizetői felelősség

Előfizető teljes mértékben felelős mind polgári jogi, mind büntetőjogi értelemben az általa a Business Flow 8 üzleti platform bármilyen találkozóin és egyéb rendezvényeinek keretében, vagy azzal összefüggésben okozott károkért, mind a Business Flow 8 üzleti platform, mind a közreműködői és szerződéses partnerei, mind a többi Előfizető, Felhasználó mind a harmadik személyek irányában.

10.4. Felelősség kizárás

A Business Flow 8 üzleti platform kizárja a felelősséget minden olyan kárért, amelyet Előfizető, Felhasználó vagy harmadik személy jogellenes tevékenysége vagy mulasztása okozott a Business Flow 8 üzleti platform bármely közreműködőjének, szerződéses partnerének, Felhasználójának vagy Előfizetőjének, illetve harmadik személynek

.

11. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

11.1. Előfizető egyéb jogai és kötelezettségei

Előfizető egyéb jogait és kötelezettségeit a Működési szabályzat és vezérelvek megnevezésű dokumentum tartalmazza.

11.2. Változtatás joga

A jelen ÁSZF és a melléklete, a Működési szabályzat és vezérelvek megnevezésű dokumentum egyoldalú változtatásának jogát a Business Flow 8 üzleti platform fenntartja tekintettel a marketing és képzési szolgáltatás, valamint a know-how és rendszerjellemzők változásának lehetőségére is. Előfizető tudomásul veszi, hogy a Business Flow 8 üzleti platform a jelen ÁSZF-et jogosult egyoldalúan módosítani, amely a Business Floow Zrt. által üzemeltetett honlapon történő közzététellel azonnali hatállyal hatályba lépnek.

11.3. Ráutaló magatartás

A rendelkezéseket a Business Flow 8 üzleti platform előzetesen közzéteszi a https://businessflow.hu, illetve https://businessflow8.hu weboldalakon. Előfizető a Business Flow 8 üzleti platform által nyújtott szolgáltatás igénybe vételével, ráutaló magatartással fogadja el a jelen ÁSZF-ben és módosításaiban foglaltakat. A szolgáltatás igénybe vételének megkezdésével az Előfizető kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-et megismerte, és magára nézve kötelezőnek elfogadja.

11.4. Irányadó jogrend 

A Business Floow Zrt, mint a Business Flow 8 üzleti platform szolgáltatások üzemeltetője, Magyarországon bejegyzett és székhellyel bíró gazdasági társaság. Jelen ÁSZF-re a magyar jog szabályai az irányadók és alkalmazandók, tekintet nélkül az esetleges jogszabályi kollízióra.

11.5. Érvénytelenség esete

Amennyiben a jelen ÁSZF bármelyik rendelkezése vagy annak valamelyik része érvénytelen, ez nem érinti a jelen ÁSZF többi rendelkezését vagy az adott rendelkezés többi részét, amelyek továbbra is teljes mértékben érvényesek maradnak.

11.6. Vitás kérdések rendezése

Felek a jelen ÁSZF-fel, illetőleg a Business Flow 8 üzleti platform által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban esetlegesen felmerülő vitás kérdéseiket elsősorban peren kívül kötelesek egymással rendezni, a peres eljárást csak ennek sikertelensége esetén jogosultak igénybe venni. Felek megállapodnak, hogy bármely vita eldöntésére, amely a jelen szerződésből vagy azzal összefüggésben, annak megszegésével, megszűnésével, érvényességével vagy értelmezésével kapcsolatban keletkezik, a felek alávetik magukat az Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Állandó, Budapest kizárólagos döntésének azzal, hogy a Választott bíróság a saját Eljárási Szabályzata szerint jár el.

 

Kelt: Budapest, 2023. 04. 23.
(A változtatás jogát  a Business Floow Zrt.. fenntartja)

Etikai Kodex

Az érintettek köre

Az Etikai Kódex megalkotásának célja, hogy minden érintettel ismertesse azon etikai normákat, melyeket a Business Flow 8 üzleti platform szervezete támaszt a hozzá kapcsolódó gazdasági társaságokkal, egyéni vagy társas vállalkozási formában tevékenykedő személyekkel, illetve azokat képviselő természetes személyekkel.

Az érintettek listája

 • a Business Floow Zrt. tulajdonosa és vezetői
 • a Business Floow Zrt. alkalmazottai és megbízott munkatársaik, valamint azok cégeinek alkalmazottai
 • a Business Flow 8 üzleti platform Előfizetői, személyes közreműködői
 • a Business Flow 8 üzleti platform  Felhasználói, akik a próbaalkalmakat használják


Az Etikai Kódexben foglaltak betartása minden érintett számára kötelező.

A Business Flow 8 üzleti platform kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden érintett megismerje és alkalmazza az Etikai Kódexben foglaltakat.

Az Etikai Kódex összefoglalóan tartalmazza egyrészt a betartandó etikai normákat, másrészt felhívja a figyelmet az etikai kockázatokra is. Támogatást nyújt az etikai problémák felismerésében és kezelésében, valamint tartalmazza az etikai ügyek bejelentésének folyamatát.

A Business Flow 8 üzleti platform etikai eljárási rendje

A Business Floow Zrt. Igazgatóság tagjai, az operatív vezető alkotják a Business Flow 8 üzleti platform  Etikai Bizottságát, melynek feladatai:

 • Irányítja az Etikai Kódexxel kapcsolatos kommunikációt és képzéseket
 • Támogatást és iránymutatást nyújt az érintetteknek az Etikai Kódex betartásában.
 • Előfizetőkre és Felhasználókra vonatkozó etikai kérdéseket vitat meg, és hoz döntéseket.
 • Dönt az Előfizetők csatlakozási kérelméről (ki csatlakozhat az érdekközösségéhez).
 • Végrehajtó szerepet lát el etikai kérdésekben.


Az Etikai Bizottság feladata, hogy az üzleti közösséggel kapcsolatban álló valamennyi érintett betartsa az Etikai Kódex előírásait.

Az etikai bejelentés rendje

Amennyiben tag az Etikai Kódex megsértésével kapcsolatos tevékenyéget, viselkedést, kommunikációt kíván jelenteni, azt a Business Flow 8 applikáció „Bejelentés” menüpontjában tehet meg.


Kik tehetnek bejelentést? 

 • a Business Floow Zrt. Igazgatóság tagjai, részvényesei és vezetői
 • a Business Floow Zrt. alkalmazottai és megbízott partnerei, valamint azok cégeinek alkalmazottai
 • a Business Flow 8 üzleti platform Előfizetői, személyes közreműködői
 • a Business Flow 8 üzleti platform Felhasználói, akik a vendég alkalmaikat használják


A bejelentésben ki kell térni az alábbi kérdésekre:

 • Milyen témában kíván bejelentést tenni?
 • Kik a résztvevői és az érintettei az eseménynek?
 • Mi történt? Hol történt? Kik és hogyan voltak érintve az ügyben? (ha van bármilyen dokumentum, akkor csatolja az e-mailhez)


A Business Flow 8 üzleti platform etikai kódex

Business Flow 8 üzleti platform online/offline, valamint a Business Floow Zrt egyéb rendezvényeinek VENDÉG FELHASZNÁLÓIRA vonatkozó etikai szabályok:

 1. Flow 8 online meetup-ok esetén a Felhasználó fél év (180 nap) alatt, Business Flow 8 offline találkozók esetén évente (365 nap) alatt összesen 2 vendég alkalmat használhat arra, hogy megismerje a Business Flow 8 üzleti platform online/offlne üzleti találkozóinak működését, és felmérje a benne rejlő üzleti potenciált. Utána döntenie kell a Business Flow 8 üzleti platform valamelyik előfizetésének kiváltásáról, vagy várnia kell, míg újra megnyílnak számára a vendég alkalmak.
 2. Felhasználó Vendég a találkozó alatt nem végez aktív hálózatépítő (MLM-es) tevékenységet. Ha multi-level marketinggel foglalkozik, beszélhet a termékeiről és szolgáltatásairól, de nem hozhatja szóba a multi-level marketing rendszerhez való csatlakozásból származó egyéb üzleti előnyöket.
 3. A találkozó résztvevői (Előfizetők és vendég alkalmukat használó Felhasználók) megismerésére és együttműködések kialakítására törekszenek, azaz nem direkt értékesítési célokkal érkeznek. A sikeres jelenlét érdekében ennek szem előtt tartását fokozottan javasoljuk.
 4. A Business Flow 8 üzleti platform Előfizetőivel és egyébb résztvevőkkel az ajánlott üzleti partnerek körében jóindulatot és bizalmat épít, pozitív és támogató magatartást tanúsít.
 5. Őszinte a Business Flow 8 üzleti platform Előfizetőivel, Felhasználóival és a számára ajánlott üzleti partnerekkel, valamint tartja magát a szakmája etikai irányelveihez.
 6. A Business Flow 8 üzleti platform-tól a találkozó után megkapott jelenléti listát kizárólag személyes kapcsolatépítésre használja, nem küld spam üzeneteket a résztvevők számára.
 7. Ha etikátlan magatartással szembesül, értesíti a tényekről és tapasztalatokról a Business Flow 8 üzleti platform Etikai Bizottságát.

A Business Flow 8 online üzleti találkozók ELŐFIZETŐIRE, és szerződött partnereire vonatkozó etikai szabályok:

 1. Előfizető nem végez hálózatépítő (MLM-es) tevékenységet. Ha multi-level marketinggel foglalkozik, beszélhet a termékeiről és szolgáltatásairól, de nem hozhatja szóba a multi-level marketing rendszerhez való csatlakozásból származó egyéb üzleti előnyöket.
 2. A Business Flow 8 üzleti platform találkozó résztvevői, valamint az ajánlott üzleti partnerek körében jóindulatot és bizalmat épít, pozitív és támogató magatartást tanúsít.
 3. Őszinte a Business Flow 8 üzleti platform online/offline találkozóinak résztvevőivel és a számára ajánlott üzleti partnerekkel, és tartja magát a szakmája és a Business Flow 8 üzleti platform etikai irányelveihez.
 4. Felelősséget vállal, és figyelemmel kíséri/előkészíti/utána jár az adott és kapott üzleti ajánlásainak.
 5. Óvatos, amikor olyan résztvevő számára ad üzleti ajánlást, akit még nem ismer – ez a számára ismeretlen Business Flow 8 üzleti platform Előfizetőre is érvényes útmutatás.
 6. A Business Flow 8 üzleti platformtól kapott jelenléti listát kizárólag személyes kacsolatépítésre használja, nem küld spam üzeneteket a résztvevők számára.
 7. Teljesíti az általa szóban, vagy írásban tett vállalásokat és megállapodásokat, különös tekintettel a szerződéses és fizetési fegyelem betartására. 
 8. A közösség érdekeit szem előtt tartva rendszeresen hív megbízható vendég Felhasználókat, ezzel növelve a Business Flow 8 üzleti platform erejét és elérését.
 9. Vendégeit tájékoztatja a Business Flow 8 üzleti platform etikai szabályairól, illetve felelősséget vállal a hozott vendég etikus viselkedéséért. 
 10. A felmerülő félreértéseket megbeszélés útján kezeli, a vitás esetekről tájékoztatja a Business Flow 8 üzleti platform vezetőségét.
 11. Az Előfizető, ha etikátlan magatartással szembesül, értesíti a tényekről és tapasztalatokról a Business Flow 8 üzleti platform Etikai Bizottságát.

Kelt: Budapest, 2023. 04. 23.
(A változtatás jogát fenntartjuk)

Működési Szabályzat 
és Vezérelvek

1. Felhasználóra vonatkozó szabályzat

1.1 Felhasználó azzal, hogy részt vesz egy Business Flow 8 üzleti platform által üzemeltetett online/offline rendezvényen, ráutaló magatartással elfogadja a Business Flow 8 üzleti platform Működési szabályzat és vezérelvek 1. pontját, amely rá, mint Felhasználóra (azaz Előfizetéssel nem rendelkezőre) vonatkozó szabályzatot tartalmazza.

1.2 Felhasználó  elfogadja, hogy a Business Flow 8 üzleti platform, számára vendég, azaz próba alkalmakat biztosít, melyeket az alábbiak szerint korlátozz:

   • Flow 8 online meetup-ok esetében a Felhasználók számára a vendég próba alkalmakat félévente (180 naptári nap) maximum 2 alkalommal teszi lehetővé, melyeket 180 nap letelte után újra megnyit.
   • Business Flow 8 offline üzleti találkozók esetében a Felhasználók számára a vendég próba alkalmakat évente (365 naptári nap) maximum 2 alkalommal teszi lehetővé, és 365 nap letelte után után újra megnyit.

1.3 Felhasználó  megértette és elfogadta, hogy az elérhetőségei (neve; e-mail címe; telefonszáma; cégneve; weboldala és tevékenységi köre) szerepelnek abban a listában, melyet a Business Flow 8 üzleti platform az adott esemény résztvevőiről készít, és megosztja az adott esemény résztvevőivel e-mailben és a Business Flow 8 applikáción keresztül.

1.3.1 Felhasználó  megértette és elfogadta, hogy a Business Flow 8 üzleti platform nem engedélyezi, azaz  határozottan tiltja, hogy az általa közvetített résztvevői lista adatait bármelyik résztvevő által, a résztvevők előzetes beleegyezése nélkül más célokra (pl. e-mail lista bővítése, hírlevél küldés, vagy postai DM küldemények küldése, stb.) felhasználja.

1.3.2  Felhasználó megértette és elfogadta, hogy a résztvevők ugyanakkor hozzájárulnak, hogy sikerük érdekében a Business Flow 8 üzleti platformtól időközönként leveleket, e-maileket, üzeneteket, stb. fogadnak.

1.4 Felhasználó  megértette és elfogadja, hogy a találkozókon megismert résztvevőket személyesen, vagy telefonon megkeresheti üzleti ajánlattal, vagy együttműködési szándékkal, de elutasítás esetén nem zaklathatja őket.


2. Az Előfizetői jogviszonyra vonatkozó szabályzat:

2.1 Előfizető megismerte és elfogadja a Business Flow 8 üzleti platform közösségre vonatkozó szabályokat és közösségi elvárásokat. Vállalja, hogy tevékenyen részt vesz az üzleti közösség munkájában, kapcsolatrendszerével építi annak üzleti elérését és erejét, valamint törekszik az itt megfogalmazottak betartatására és betartatására.

2.2 Előfizető kijelenti, hogy legális tevékenységet képvisel, és minden esetben etikus üzleti magatartásra törekszik. 

2.3 Előfizető jogot szerez arra, hogy a Business Flow 8 üzleti platform ÁSZF-ben foglalt lehetőségek alapján, előfizetésének megfelelően látogassa a Business Flow 8 üzleti platform keretein belül szervezett online/offline üzleti találkozókat, és egyéb rendezvényeket. Előfizető továbbá jogot szerez, hogy korlátozás nélkül előfizetői jogosultsági szintjének megfelelően használja a Business Flow 8 applikáció minden funkcióját, valamint igénybe vehet minden kedvezményt, amit a Business Flow 8 üzleti platform közvetlenül, vagy közvetítve a partnerein keresztül nyújt mindaddig, amíg érvényes előfizetéssel rendelkezik.

2.4 Előfizető vállalja, hogy a Business Flow 8 üzleti platform  ÁSZF-ben közzétett, általa választott előfizetési módozatot – havi, féléves, vagy éves rendszerességgel előre megfizeti. 

2.5 Előfizető megismerte, megértette és elfogadta, hogy az előfizetői jogviszonya minden esetben 1 évre, azaz 365 napra jött létre, függetlenül attól, hogy melyik fizetési módozatot választotta. Előfizető megértette és elfogadja, hogy az előfizetés megszerzése után a Business Flow 8 üzleti platform nem térít vissza számára előfizetői díjat, és a fizetési kötelezettsége mindaddig fenn áll, amíg az 1 éves előfizetési időszaka le nem jár.

2.6 Előfizető megértette és elfogadta, hogy előfizetése nem ruházható át és nem helyettesíthető, azaz Előfizető nem küldhet helyettesítőt, tevékenységét kizárólag saját maga képviselheti.

2.6.1  Előfizető megértette és elfogadta, hogy társas vállalkozás esetén, amennyiben a vállalkozás több képviselője is Business Flow 8 üzleti platform előfizetői jogviszonyt akar szerezni, azt külön-külön kell megváltania minden szereplőre.

2.6.2 Előfizető megértette és elfogadta, hogy a Business Flow 8 üzleti platform előfizetői jogviszonyával minden szolgáltatásból egyetlen kedvezményt vehet igénybe, az előfizetésével járó kedvezmények kizárólag rá vonatkoznak.

2.7 Előfizető megértette és elfogadta, hogy a Business Flow 8 üzleti platform tevékenységére vonatkozóan nem biztosít versenytárs kizárást, azaz a Business Flow 8 üzleti platform közösséghez egy adott szakterületnek több képviselője is csatlakozhat. Ebben kivételt, csak a BFlow Franchise Partnerek által üzemeltetett Master Class csoportok képeznek kivételt, melyeket a Franchise Partnerek saját jogkörben szabályoznak.

2.8 Előfizetőnek jogában áll a tevékenységén változtatni, amit a Business Flow 8 applikációban, vagy a Business Floow Zrt. központi munkatársainál tud kezdeményezni.

2.9 Előfizető kötelezettséget vállal arra, hogy a Business Flow 8 applikációban a teljes és részletes profilját feltölti, a jelentkezéstől számított 8 munkanapon belül.

2.10 Előfizető megértette, hogy lehetősége van ajánlói jutalék adására és fogadására, amennyiben egy üzleti ajánlás nyomán üzleti forgalom keletkezett, és ezt az ajánlott fél kezdeményezi 0-10% mértékben. Az Ajánlói jutalék adás nem kötelező, hanem önkéntes alapú.

2.11 Előfizető megértette és elfogadja, hogy a Business Flow 8 üzleti platform  előfizetői jogviszonnyal olyan szolgáltatásokat vesz igénybe, amely a saját aktív tevékenységére épül. azaz aktív tevékenység nélkül nem, vagy kevésbé lesz eredményes. 

2.12 Előfizető megértette és elfogadja, hogy a Business Flow 8  üzleti platform abban az esetben felmondhatja előfizetői jogviszonyát, amennyiben Előfizető aktivitása, vagy kommunikációja sérti a közösség érdekeit és jó hírnevét, illetve ellene olyan igazolt bejelentés érkezik, amely az Etikai Kódexben foglaltakat sérti. Az előfizetői jogviszony abban az esetben is felmondható, ha Előfizető megsérti bármelyik másik Előfizető, vagy Felhasználó faji, vallási, nemi, szexuális, illetve politikai hovatartozását, az ÁSZF-et, vagy a Működési szabályzatot. 

2.13 Előfizető megértette és elfogadja, hogy előfizetése megújítása automatikusan történik, amennyiben Előfizető a Business Flow 8  üzleti platform online felületein az előfizetése megszüntetését nem kezdeményezi. Az előfizetés automatikusan meghosszabbításra kerül újabb 1 évre, azaz 365 napra, az előző időszakban megadott fizetési módozat alapján.

2.14 Előfizető elfogadja, hogy a Business Flow 8 applikáció kivételével nem jogosultak a Business Flow 8  üzleti platform szellemi tulajdonának (pl. logók, védjegyek, elnevezések, szlogenek, szerzői jog által védett egyéb anyagok stb.) használatára. Ezek gyártása, elosztása, eladása, piaci értékesítése, vagy bármely termék vagy szolgáltatás reklámozása, a Business Flow 8  üzleti platform szellemi tulajdonának egyéb más módon történő használata a Business Floow Zrt. hivatalos előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül nem lehetséges. 

2.14.1 Előfizető a Business Flow 8  üzleti platform branding előírásoknak megfelelő szabályokat kötelesek betartani minden engedélyezett használat során.


3. A találkozókon való részvételével kapcsolatos szabályzat: 

A “találkozók” alatt a Business Flow 8  üzleti platform online/offline, a BFlow Franchise Partnerek által szervezett Master Class online/offline üzleti találkozók, illetőleg a Business Floow Zrt. által szervezett egyéb rendezvények értendőek.

3.1 Előfizető megértette és elfogadja, hogy kizárólag olyan Business Flow 8  üzleti platform, valamint a BFlow Franchise Partnerek által szervezett online/offline Master Class üzleti találkozók rendszeres látogatására jogosult, amelyre az aktív előfizetéssel rendelkezik.

3.2 Előfizető megértette és elfogadja, hogy a találkozókon való részvétele döntő fontosságú, mert a saját sikere múlik ezen. 

3.1.1 Előfizető törekszik arra, hogy előfizetésének megfelelően, a 3.1 pont betartásával, minél több találkozón vegyen részt. Előfizető elfogadja, hogy erre semmilyen formában nincs kötelezve és számon kérve – erről saját belátása szerint, szabadon dönt.

3.2. Előfizető megértette és elfogadja, hogy a találkozókra önmaga helyett nem küldhet helyettesítőt, tehát a találkozókon való korlátlan részvétel kizárólag rá, mint előfizetőre vonatkozik.

3.3 Előfizető vállalja, hogy a találkozókon kizárólag azt a tevékenységet képviseli, amelyet a Business Flow 8 applikációban megadott. Arra törekszik, hogy magáról és a foglalkozását illetően közérthető és egyértelmű információkat közvetítsen a közösség Előfizetői és Felhasználói számára.

3.4 A Business Flow 8  üzleti platform vállalja, hogy a szolgáltatásainak keretein belül szervezett találkozókról, a szervezett közösségekről Előfizető számára a Business Flow 8 applikáción keresztül folyamatosan tájékoztatást nyújt, és az eseményekről meghívókat küld. 

3.4.1 Előfizető vállalja, hogy rendszeresen visszajelez a Business Flow 8 applikáción keresztül, hogy részt vesz-e az adott találkozón, amiről meghívott kapott.

3.5 A Business Flow 8  üzleti platform vállalja, hogy a keretein belül szervezett találkozók résztvevőinek résztvevői listát küld, melynek célja a személyes kapcsolatépítés, azaz az üzleti ajánlatok adásának támogatása. 

3.5.1 Előfizető megértette és elfogadta, hogy az elérhetőségei (neve; e-mail címe; telefonszáma; cégneve; weboldala és tevékenységi köre) szerepelnek abban a listában, melyet a Business Flow 8  üzleti platform az adott esemény résztvevőiről készít, és megosztja az adott esemény résztvevőivel e-mailben, valamint az applikáción keresztül.

3.5.2 Előfizető megértette és elfogadta, hogy a Business Flow 8  üzleti platform határozottan tiltja, hogy az általa közvetített résztvevői adatok bármelyik résztvevő által, a résztvevők előzetes beleegyezése nélkül más célokra (pl. e-mail lista bővítése, hírlevél küldés, vagy postai DM küldemények küldése, stb.) felhasználja.

3.5.3 A résztvevők ugyanakkor hozzájárulnak, hogy sikerük érdekében a Business Flow 8  üzleti platformtól  időközönként leveleket, e-maileket, üzeneteket, stb. fogadnak.

3.6 A Business Flow 8  üzleti platform  vállalja, ha egy Felhasználóval, vagy Előfizetővel kapcsolatban probléma merül fel – például annak üzleti magatartása, etikai vagy a közösség iránti elkötelezettsége alapján, vagy az ÁSZF, Működési szabályzat és irányelvek és/vagy az Etikai kódexében és/vagy Adatkezelési szabályzatban foglaltak be nem tartása miatt – Előfizetőt és/vagy Felhasználót belátása szerint szankcionálhatja. 

A szankcionálás eszközei:

   • Nyilvános helyreigazítás kérése az Előfizetők előtt (etikátlan viselkedés esetén),
   • Felhasználó, vagy Előfizető felszólítása írásban az érintettek bevonásával
   • Felhasználó, vagy Előfizető időszakos felfüggesztésével, 
   • Felhasználó, vagy Előfizető teljes, vagy részleges korlátozásával, illetve 
   • Előfizető előfizetésének megszüntetésével, vagy Felhasználó felhasználásának végleges törlésével.4. Előfizetők aktivitásával kapcsolatos szabályzat

4.1 Előfizető vállalja, hogy minden helyzetben korrekt, megbízható és etikus magatartást tanúsít.

4.2 Előfizető vállalja, hogy a Business Flow 8  üzleti platform közösségét saját érdekközösségének tekinti, ezért megbízható Felhasználókat hív, hogy minél többen megismerjék a platform előnyeit.

4.3 Előfizető vállalja, hogy támogatja a Business Flow 8 üzleti platformhoz kapcsolódó számára szimpatikus Felhasználókat és Előfizetőket, ezért rendszeresen helyzetbe hozza őket saját kapcsolatrendszerében, mert ők ugyanígy foglalkoznak ezzel.

4.4 Előfizető vállalja, hogy személyes megbeszéléseket szervez a számára érdekes Felhasználókkal és Előfizetőkkel, hogy jobban megismerje őket, mert így katalizálódik egymás támogatása és ajánlása.

4.5 Előfizető vállalja, hogy a találkozókon, vagy a személyes megbeszélések alkalmával nem értékesíteni akar, hanem együttműködni – ezért rendszeresen képzi magát a Business Flow 8 applikáció segítségével.

4.6. Előfizető vállalja, hogy az általa a találkozókra meghívott vendég Felhasználót felkészíti és fogadja a találkozón.. A tevékenyégéért felelősséget vállal a találkozó ideje alatt, segíti és támogatja őt a közösséghez való kapcsolódásban

4.7  Előfizető vállalja, hogy a Business Flow 8 üzleti platform Előfizetőitől ugyanezt a szellemiséget és működést várja el.5. A találkozókkal kapcsolatos szabályzat

A “találkozók” alatt a Business Flow 8 üzleti platform, a BFlow Franchise Partnerek által, , valamint a Business Floow Zrt. szervezett online/offline üzleti találkozók értendőek.

5.1 A Business Flow 8 üzleti platform vállalja, hogy a saját és a BFlow Franchise Partnerein keresztül rendszeresen online és offline üzleti találkozókat szervez, amelyekről minden információt a Business Flow 8 applikáción keresztül juttat el az Előfizetőkhöz. A találkozók időpont módosítása és lemondása szintén a Business Flow 8 üzleti platform, valamint a BFlow Franchise Partnerek hatáskörébe tartozik.

5.2 A Business Flow 8 üzleti platform  vállalja, hogy a találkozók időtartama maximum 120-150 perc, ahová Előfizetőnek javasolt pontosan érkeznie, és a találkozó teljes időtartamára maradnia. A találkozók lebonyolítása előre meghatározott forgatókönyv alapján történik, professzionális kivitelezéssel. A találkozók levezetésért és a szabályok betartásáért a Business Flow 8 üzleti platform, illetve a BFlow Franchise partnerei által kijelölt vezetők felelősek. 

5.3 A Business Flow 8 üzleti platform vállalja, hogy az Előfizetők találkozókkal kapcsolatos igényeit, elvárásait és visszajelzéseit rendszeres monitorozza, és azoknak megfelelően a találkozók folyamatos fejlesztését biztosítja. 

5.4. A Business Flow 8 üzleti platform vállalja a találkozók minőségbiztosítását, valamint közösségek vezetőinek folyamatos fejlesztését és képzését.

5.4 A Business Flow 8 üzleti platform vállalja, hogy magas szinten tartja a találkozókon történő értékteremtést és tudásmegosztást. Ennek érdekében az alábbiakat garantálja:

   • A találkozók célja az értékteremtés és a tudásmegosztás. Olyan közérdekű és fejlesztést célzó információk, módszerek, vagy gyakorlati tapasztalatok megosztása, amelyek nem, vagy csak nyomokban tartalmaznak reklám célú üzeneteket.
   • Az előadók kizárólag ellenőrzött közegből kerülhetnek ki – a Business Flow 8 üzleti platform, vagy a BFlow Franchise Partnerek meghívásával.
   • Az előadók nem foglalhatnak állást semmilyen vallási, faji, szexuális, vagy politikai nézetek ellen/mellett, illetve az előadások, workshopok sem foglalhatnak állást ezen témákban.

5.5 A Business Flow 8 üzleti platform vállalja, hogy a Felhasználók és Előfizetők számára olyan meghívó rendszert biztosít, amellyel azok rendszeresen újabb Felhasználókat és Előfizetőket kapcsolhatnak a Business Flow 8 üzleti platformhoz, a GDPR szabályok betartásával. 

5.6 A Business Flow 8 üzleti platform vállalja, hogy a Felhasználókat, azok vendég alkalmait, az Előfizetőket nyilvántartja, minden esetben ajánlóhoz köti, hogy a későbbiekben is nyomon követhető legyen a kialakult felelősségi és érdekeltségi viszony, illetve mérhetővé váljon a Felhasználók és Előfizetők közösségi aktivitása.

5.7 Az Előfizető vállalja, hogy a találkozókra folyamatosan, a saját belátása és ütemezése alapján megbízható vállalkozókat hív. 

5.8 Az Előfizető vállalja, hogy elvégzi a vendég Felhasználók minősítését. Eldönti, hogy a potenciális vendéget megbízható kapcsolatnak tartja-e. Csak abban az esetben hívja meg, amennyiben bátran ajánlani meri a közösség számára. Előfizető felelősséget vállal a meghívottja üzleti magatartásáért. 

5.9 Az Előfizető vállalja, hogy elvégzi a vendég felkészítését a Business Flow 8 üzleti platform képzési programjában a Networking tudástár segítségével, amellyel szisztematikusan tudja felkészíteni a vendég Felhasználót a találkozóra. 


Kelt: Budapest, 2023. 04. 23.
(A változtatás jogát fenntartjuk)

Adatkezelési Szabályzat

Az adatkezelő a Business Floow Zrt., mint a Business Flow 8 tulajdonosa és üzemeltetője (továbbiakban „Adatkezelő”, vagy „Társaság”)

1. Adatkezelő adatai:

 • Adatkezelő megnevezése: Business Floow Zrt.
 • Adatkezelő cégjegyzékszáma: Cg. 01-10-141511
 • Adatkezelő székhelye: 1094 Budapest, Liliom u. 7-9. 1. em. 4.
 • Adatkezelő képviselője: Varga István

2. Adatkezelésre vonatkozó szabályok

Jelen adatkezelési tájékoztató időbeli hatálya 2023. 01. 06-tól visszavonásig tart.

A jelen Szabályzat fogalmi rendszere megegyezik az Általános adatvédelmi rendelet (továbbiakban GDPR.) 4. cikkben meghatározott értelmező fogalommagyarázataival, illetve bizonyos pontokban kiegészítetten az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) 3. § értelmező rendelkezéseivel. Ezek alapján tehát:

Személyes adat: azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ; azonosítható az a természetes személy, aki közvetlen vagy közvetett módon, különösen valamely azonosító, például név, szám, helymeghatározó adat, online azonosító vagy a természetes személy testi, fiziológiai, genetikai, szellemi, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára vonatkozó egy vagy több tényező alapján azonosítható;

Hozzájárulás: az érintett akaratának önkéntes, konkrét és megfelelő tájékoztatáson alapuló és egyértelmű kinyilvánítása, amellyel az érintett nyilatkozat vagy a megerősítést félreérthetetlenül kifejező cselekedet útján jelzi, hogy beleegyezését adja az őt érintő személyes adatok kezeléséhez;

Adatkezelő: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely a személyes adatok kezelésének céljait és eszközeit önállóan vagy másokkal együtt meghatározza; ha az adatkezelés céljait és eszközeit az uniós vagy a tagállami jog határozza meg, az adatkezelőt vagy az adatkezelő kijelölésére vonatkozó különös szempontokat az uniós vagy a tagállami jog is meghatározhatja

Adatkezelés: a személyes adatokon vagy adatállományokon automatizált vagy nem automatizált módon végzett bármely művelet vagy műveletek összessége, így a gyűjtés, rögzítés, rendszerezés, tagolás, tárolás, átalakítás vagy megváltoztatás, lekérdezés, betekintés, felhasználás, közlés továbbítás, terjesztés vagy egyéb módon történő hozzáférhetővé tétel útján, összehangolás vagy összekapcsolás, korlátozás, törlés, illetve megsemmisítés;

Adattovábbítás: Előfizető/Résztvevő tudomásul veszi, hogy a Business Floow Zrt. (Székhely: 1094 Budapest, Liliom u. 7-9. 1 em. 4.) adatkezelő által a https://businessflow.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. 

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

Adatfeldolgozó: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, amely az adatkezelő nevében személyes adatokat kezel.

Címzett: az a természetes vagy jogi személy, közhatalmi szerv, ügynökség vagy bármely egyéb szerv, akivel, vagy amellyel a személyes adatot közlik, függetlenül attól, hogy harmadik fél-e.

A Társaság honlapjával, valamint fő tevékenységeivel kapcsolatos valamennyi adatkezelése vonatkozásában a jelen adatvédelmi szabályzat által tájékoztatja az érintettet az adatkezelés konkrét céljáról, valamint az adatkezelés céljáról, időtartamáról, adattovábbításokról és az adatfeldolgozókról.

Az adatkezelés jogalapja főszabály szerint az érintett hozzájárulása, valamint bizonyos adatkezelések (számlák kiállítása) esetén törvény rendelkezése.

A Társaság az adatfelvételkor tájékoztatja az Érintettet arról, hogy adatai kezelésére az Adatkezelési Szabályzat az irányadó. Az Adatkezelő a Szabályzatot folyamatosan hozzáférhetővé teszi honlapján.

Az Adatkezelési Szabályzat elfogadása (a megfelelő checkboxban elhelyezett pipa; telefonos megkeresés, illetve személyes találkozás esetén a hozzájárulás megadása nyilatkozat megtételével) igazolja az Adatkezelési Szabályzat megismerését és adatkezelési hozzájárulásnak minősül.

A Társaság olyan munkavállalói és teljesítési segédei és közreműködői, akik a Társaságnál adatkezelést végeznek, valamint az adatkezelési műveletét végző szervezetek alkalmazottai kötelesek a megismert személyes adatokat a legnagyobb biztonságban üzleti titokként megőrizni. 

A Társaság munkatársai munkájuk során kötelesek gondoskodni arról, hogy jogosulatlan személyek ne tekinthessenek be a Társaság által kezelt személyes adatokba, azok jogosulatlan személy részére ne legyenek hozzáférhetők, módosítatók vagy megsemmisíthetők.

A Társaság által kialakított adatvédelmi rendszer felügyeletéről a mindenkori ügyvezető gondoskodik.

3. A szabályzat tárgyi hatálya

A Társaság a Társaság honlapjával, valamint fő tevékenységeivel kapcsolatos valamennyi adatkezelése vonatkozásában a jelen adatvédelmi szabályzat által tájékoztatja az érintettet az adatkezelés konkrét céljáról, valamint az adatkezelés céljáról, időtartamáról, adattovábbításokról és az adatfeldolgozókról.

Jelen adatkezelési szabályzat a Társaság és az érintettek közötti jogviszonyt szabályozza az Érintettek személyes adatainak kezelésére vonatkozóan. A Szabályzat hatálya kiterjed azokra a személyekre, akik 

 • regisztrálnak az Adatkezelő weboldalainak bármelyikén, vagy a Társaság által üzemeltetett applikáción;
 • a Társaság közreműködőjénél adataik kezeléséhez meghatározott célból hozzájárulnak;
 • akik a Társasággal szerződést kötnek az adatkezelés céljának megfelelő tartalmú szolgáltatás teljesítésére.

A Társaság a jelen Szabályzatban meghatározott személyek számára továbbíthat adatokat (továbbiakban Adattovábbítás címzettjei). Az Adattovábbítás címzettjei kötelesek betartani a Szabályzatot, annak hatálya rájuk kiterjed.

4. Az érintettek jogainak érvényesítése

Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről; valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését; adatainak törlését az varga.istvan@businessflow.hu e-mail címen; az adatkezelés korlátozását; illetve jogosult az adathordozhatósághoz, valamint a jogorvoslathoz. Panasza esetén Magyarország területén a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz vagy – választása szerint – bírósághoz fordulhat. A bírósági eljárásban a törvényszék rendelkezik hatáskörrel. Alább olvasható a részletes leírás az érintetti jogok kapcsán:

4.1. Tájékoztatáshoz való jog és hozzáférés

Az érintett jogosult arra, hogy az Adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e és a következő információkhoz hozzáférést kapjon: 

 • jogosult megtudni az adatkezelés célját; 
 • az érintett személyes adatok kategóriáit; 
 • azon címzetteket vagy címzettek kategóriáit, akikkel, illetve amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, ideértve különösen a harmadik országbeli címzetteket, illetve a nemzetközi szervezeteket; 
 • adott esetben a személyes adatok tárolásának tervezett időtartamát, vagy ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjait. 
 • Jogosult felvilágosítást kapnia az érintettnek azon jogáról, hogy kérelmezheti-e az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat-e az ilyen személyes adatok kezelése ellen; illetve nyújthat-e valamely felügyeleti hatósághoz címzett panaszt. 
 • Jogosult megkapnia minden elérhető információt arról is, hogy ha az adatokat nem az érintettől gyűjtötték. 
 • Továbbiakban jogosult arra is, hogy tudomást szerezzen az automatizált döntéshozatali ügyekben alkalmazott logikára és arra, hogy az ilyesfajta adatkezelés, milyen jelentőséggel bír, illetve ez az érintettre nézve milyen várható következménnyel jár. 

Az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül, de mindenféleképpen a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet a tájékoztatási jog szerinti kérelem nyomán hozott intézkedésekről. Szükség esetén, figyelembe véve a kérelem összetettségét és a kérelmek számát, ez a határidő további két hónappal meghosszabbítható. A határidő meghosszabbításáról az adatkezelő a késedelem okainak megjelölésével a kérelem kézhezvételétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet.

A tájékoztatás főszabály szerint ingyenes, költségtérítést az Adatkezelő csak a GDPR 12. cikk (5) bekezdésben, illetve 15. cikk (3) bekezdésben meghatározott esetben számít fel.

Ha az Adatkezelő nem tesz intézkedéseket az érintett kérelme nyomán, késedelem nélkül, de legkésőbb a kérelem beérkezésétől számított egy hónapon belül tájékoztatja az érintettet az intézkedés elmaradásának okairól, valamint arról, hogy az érintett panaszt nyújthat be valamely felügyeleti hatóságnál, és élhet bírósági jogorvoslati jogával.

4.2. Helyesbítéshez való jog

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, az érintett jogosult arra, hogy kérje a hiányos személyes adatok – egyebek mellett kiegészítő nyilatkozat útján történő – kiegészítését.

Arra az időtartamra, amíg az Adatkezelő ellenőrzi a személyes adatok pontosságát, a kérdéses személyes adatok korlátozásra kerülhetnek a jelen tájékoztató 4.4. pontjának megfelelően.

4.3. Tiltakozás joga

Az érintett abban az esetben az Adatkezelőhöz intézett nyilatkozatával tiltakozhat személyes adatai kezelése ellen, ha az adatkezelés jogalapja 

 • a GDPR 6. cikk. (1) bekezdés e) pontja szerinti közérdek vagy
 • a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerinti jogos érdek.

Tiltakozási jog gyakorlása esetén az Adatkezelő nem kezelheti tovább a személyes adatokat, kivéve, ha az adatkezelő bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. Annak megállapítása kapcsán, hogy az adatkezelést kényszerítő erejű jogos okok indokolják, az Adatkezelő ügyvezetője dönt. Az ezzel kapcsolatos álláspontjáról véleményben tájékoztatja az érintettet. 

4.4. Az adatkezelés korlátozásához való jog

Az adatkezelés korlátozására abban az esetben kerülhet sor, amennyiben:

 • az érintett vitatja az adatok pontosságát, az adatok helyességének megállapításáig terjedő időtartamra az Adatkezelő korlátozza a személyes adatok kezelését;
 • az adatkezelés jogellenes és az érintett törlés helyett a felhasználás korlátozását kéri;
 • az adatkezelőnek már nincs szüksége az adatokra, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez;
 • az érintett tiltakozik a személyes adatok kezelése ellen a GDPR 21. cikke szerint tiltakozott, a tiltakozással kapcsolatos mérlegelés elvégzésének erejéig.

Az érintett személyes adata kezelése elleni tiltakozásának elbírálásának időtartamára – de legfeljebb 5 napra – az adatkezelést az adatkezelést végző szervezeti egység vezetője felfüggeszti, a tiltakozás megalapozottságát megvizsgálja és döntést hoz, amelyről a kérelmezőt tájékoztatja.

Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatot a szervezeti egység vezetője korlátozza, azaz kizárólag a tárolás, mint adatkezelés valósulhat meg mindaddig, amíg

 • az érintett hozzájárul az adatkezeléshez;
 • jogi igények érvényesítéséhez szükséges a személyes adatok kezelése;
 • más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében szükségessé válik a személyes adatok kezelése; vagy
 • jogszabály közérdekből elrendeli az adatkezelést.

Ha az adatkezelés korlátozását az érintett kérte, a korlátozás feloldásáról az adott szervezeti egység vezetője előzetesen tájékoztatja az érintettet.

4.5. Törléshez való jog („az elfeledtetéshez való jog”)

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az Adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az Adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

a) a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;

b) az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

c) az érintett a GDPR 21. cikk (1) bekezdése alapján tiltakozik az adatkezelése ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre, vagy az érintett a 21. cikk (2) bekezdése alapján tiltakozik az adatkezelés ellen; 

d) a személyes adatokat jogellenesen kezelték; 

e) a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;

f) a személyes adatok gyűjtésére az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

Az érintett törlési jogának korlátozására csak a GDPR-ban írt alábbi kivételek fennállása esetén kerülhet sor, azaz a fenti indokok fennállása esetén a személyes adatok további megőrzése jogszerűnek tekinthető, 

a) ha a véleménynyilvánítás és a tájékozódás szabadságához való jog gyakorlása, vagy

b) ha valamely jogi kötelezettségnek való megfelelés (azaz az Adatkezelési Nyilvántartásban jogi kötelezettség jogalappal rögzített tevékenység esetén az adatkezelés céljának megfelelő időtartam alatt), vagy

c) ha közérdekből végzett feladat végrehajtása, vagy

d) ha az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása miatt, vagy

e) ha népegészségügy területén érintő közérdekből, 

f) ha közérdekű archiválás céljából, vagy 

g) ha tudományos és történelmi kutatás céljából vagy statisztikai célból, vagy 

h) ha jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez illetve védelméhez szükséges.

4.6. Az adathordozhatósághoz való jog

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az Adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, amennyiben:

 • az adatkezelés jogalapja az érintett hozzájárulása vagy az adatkezelésre olyan szerződés teljesítése érdekében volt szükség, amelyben az érintett az egyik fél vagy az a szerződés megkötését megelőzően az érintett kérésére történő lépések megtételéhez szükséges [GDPR 6. cikk (1) bekezdése) vagy b) pont, illetve 9. cikk (2) bek. a) pont]

ÉS

 • az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatkezelő minden olyan címzettet tájékoztat valamennyi helyesbítésről, törlésről vagy adatkezelés-korlátozásról, akivel, illetve amellyel a személyes adatot közölték, kivéve, ha ez lehetetlennek bizonyul, vagy aránytalanul nagy erőfeszítést igényel. Az érintettet kérésére az adatkezelő tájékoztatja e címzettekről.

5. Jogorvoslat

Az Adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével másnak okozott kárt, illetve az általa vagy az általa igénybe vett adatfeldolgozó által okozott személyiségi jogsértés esetén járó sérelemdíjat is megtéríti. Az adatkezelő mentesül az okozott kárért való felelősség és a sérelemdíj megfizetésének kötelezettsége alól, ha bizonyítja, hogy a kárt előidéző eseményért őt semmilyen módon nem terheli felelősség

Az érintett az Adatkezelő adatkezelési eljárásával kapcsolatos panasszal a felügyelő hatósághoz – Magyarországon a NAIH-hoz fordulhat:

 • Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
 • Székhely: 1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
 • Honlap: www.naih.hu

Az érintett – választása szerint – bírósági úton is érvényesítheti igényét. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per – az érintett választása szerint – az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

6. A Társaság honlapjának használata során megvalósuló adatkezelések

Az adatkezelés helye: 

6.1. A honlap adatkezelése 

A Társaság honlapján, a honlap látogatottsági adatait elemző szoftver fut. A Társaság honlapja látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve.

A honlap „sütiket” (cookies), a honlaplátogató számítógépén elhelyezett szövegfájlokat használ, amelyek célja, hogy segítse a weboldal használatának elemzését. A honlaplátogató böngészője megfelelő beállításainak kiválasztásával visszautasíthatja a sütik használatát.

A fenti információkat a honlap az érintett által történő használatának értékelésére, elemzésére, a weboldalon végrehajtott tevékenységekről szóló riportok összeállítására, valamint a honlapon végrehajtott tevékenységekkel és az internethasználattal kapcsolatos egyéb szolgáltatások nyújtására használja.

Adatkezelés célja

A honlap-látogatási szokások vizsgálata, az Adatkezelővel történő kapcsolatfelvétel elősegítése

Kezelt adatok köre

A számítógép internetprotokoll-címe (IP-címe), Domain név (URL), a hozzáférés adatai, az ügyfél file lekérés (file név és URL), a HTTP válaszkód, a weboldal adatai ahonnan a lekérés történt, a látogatás alatt forgalmazott bájtok mennyisége, a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai.

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti érintetti hozzájárulás.

Adattárolás határideje

Az adatfelvételtől számított legfeljebb egy év.

Adattárolás módja

Elektronikus

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

A személyes adat szolgáltatása nem előfeltétele a Honlap igénybevételének. 

Adattovábbítás címzettje

nincs

Adatfeldolgozó

Technetic Services Kft. (webfejlesztés)

Contabo GMBH (tárhely szolgáltatás)KBOSS.hu Kft. (számlázás)OTP Mobil Kft. (kártyás fizetés)Marketingszoftverek Kft. (automatizmus)Karrierügynökség Kft. (adatbázis építés)Karrierépítők Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)Magyar Vállalkozásfejlesztő Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)

 6.2. Regisztráció

 Az Társasággal az érintett felveheti a kapcsolatot a honlap „regisztráció” funkciójával.

Adatkezelés célja

kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kezelt adatok köre

az érintett neve, e-mail címe, telefonszáma, tevékenységi köre, település

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti érintetti hozzájárulás.

Adattárolás határideje

a cél megvalósulásáig, de legkésőbb az érintett kérelmére történő törlésig

Adattárolás módja

Elektronikus

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

A személyes adat szolgáltatása nem előfeltétele a Honlap használatának 

Adattovábbítás címzettje

nincs

Adatfeldolgozó

Technetic Services Kft. (webfejlesztés)

Contabo GMBH (tárhely szolgáltatás)KBOSS.hu Kft. (számlázás)OTP Mobil Kft. (kártyás fizetés)Marketingszoftverek Kft. (automatizmus)Karrierügynökség Kft. (adatbázis építés)Karrierépítők Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)Magyar Vállalkozásfejlesztő Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)

6.3. Hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés

A Társaság minden regisztrált Érintett számára hírlevelet küld, hírlevelet tehát kizárólag azok kapnak, akik regisztráltak a Társaság honlapján, vagy személyesen kifejezetten (írásban) hozzájárultak a hírlevél küldéshez. Amennyiben a hírlevélre a honlapon iratkozhat fel az érintett, a feliratkozás megtételének helyén el kell fogadnia az adatvédelmi szabályzatot. Ezt egy jelölőnégyzettel teheti meg. A Társaság minden hírlevél alján biztosítja a leiratkozási lehetőséget.

Adatkezelés célja

Az érintettek tájékoztatása a Társaság legfontosabb híreiről, direkt marketing

Kezelt adatok köre

Az érintett neve, e-mail címe

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti érintetti hozzájárulás

Adattárolás határideje

A hírlevél-szolgáltatás üzemeltetésének végéig, de amennyiben az érintett kéri adatai törlését (leiratkozik a hírlevélről), úgy a törlési kérelmét követően azonnal

Adatkezelés módja

Elektronikusan

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

A személyes adat szolgáltatása nem kötelező.

Adattovábbítás címzettje

nincs

Adatfeldolgozó

Technetic Services Kft. (webfejlesztés)

Contabo GMBH (tárhely szolgáltatás)KBOSS.hu Kft. (számlázás)OTP Mobil Kft. (kártyás fizetés)Marketingszoftverek Kft. (automatizmus)Karrierügynökség Kft. (adatbázis építés)Karrierépítők Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)Magyar Vállalkozásfejlesztő Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)

7. A Társaság működése során megvalósuló adatkezelések

Az adatkezelés helye:  1042 Budapest, Árpád út 8-12. V. lház. fszt. 2a.

7.1. Ügyfélnyilvántartás

A Társaság egyedi rendszerébe, a Business Flow admin (https://admin.businessflow.hu) ügyfelek, partnerek (az ÁSZF fogalomhasználatával: Felhasználók, Előfizetők, Tagok, Tagjelöltek, Vendégek, vagy Vendégjelöltek) adatai kerülnek rögzítésre. A Társaság jogos érdeke, hogy meghatározott személyes adatai az ügyfélnyilvántartó rendszerben rögzítésre kerüljenek. Abban az esetben, ha az Érintettet a Társaság rendszerében már rögzített valamely ügyfele, partnere vagy annak közreműködője ajánlja a Társaság által szervezett rendezvényre történő meghívásra, az ajánlatot adó ügyfél, partner, vagy közreműködő köteles garantálni, hogy megfelelő hozzájárulással rendelkezik az Érintettől a személyes adatai jelen pontban meghatározottak szerinti kezeléséhez. Ezen adatok megadásáért az adatot átadó tartozik teljes felelősséggel.

Adatkezelés célja

Az ügyfelek, partnerek igényeinek teljesítéséhez szükséges kapcsolattartás.

Kezelt adatok köre

Az érintett neve, e-mail címe, telefonszáma, cégnév, beosztás, cím

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja szerinti társaság jogos érdeke, illetve az érintett hozzájárulása

Adattárolás határideje

a cél megvalósulásáig, de amennyiben az érintett kéri adatai törlését, úgy addig az időpontig.

Adatkezelés módja

Elektronikusan

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

Az ügyfelek nyilvántartása szükséges a tevékenység ellátásához, az adatok nélkül az Adatkezelő által végzett szolgáltatás nem teljesíthető.

Adattovábbítás címzettje

nincs

Adatfeldolgozó

Technetic Services Kft. (webfejlesztés)

Contabo GMBH (tárhely szolgáltatás)
KBOSS.hu Kft. (számlázás)
OTP Mobil Kft. (kártyás fizetés)
Marketingszoftverek Kft. (automatizmus)
Karrierügynökség Kft. (adatbázis építés)
Karrierépítők Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)
Magyar Vállalkozásfejlesztő Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)

7.2. Számlázás

Előfizető/Résztvevő tudomásul veszi, hogy a Business Floow Zrt. (Székhely: 1094 Budapest, Liliom u. 7-9. 1 em. 4.) adatkezelő által a https://businessflow.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

Adatkezelés célja

Számla kiállítása

Kezelt adatok köre

Az érintett neve, számlázási címe

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja szerinti jogi kötelezettség teljesítése

Adattárolás határideje

A számviteli bizonylatokat a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése értelmében legalább 8 évig köteles a Társaság megőrizni. A Társaság 8 év elteltével automatikusan törli azon érintett személyes adatait, aki az utolsó számla kiállításától számított egy éves határidőn belül nem rendelt újra szolgáltatást a Társaságtól.

Adatkezelés módja

Elektronikusan

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

A számla kiállításához szükséges az adatkezelés.

Adattovábbítás címzettje

NAV

Adatfeldolgozó

KBOSS.hu Kft. (szoftver)
OTP Mobil Kft. (kártyás fizetés)

 7.3. Ügyfélkezelés

Az ügyfelek igényeinek minél teljesebb körű kiszolgálása érdekében a Társaság az Érintett előzetes egyértelmű és kifejezett hozzájárulása alapján közvetlen ajánlatadási céllal e-maileket küldd az Érintettnek. A Társaság biztosítja, hogy a marketing célú e-mailekről az Érintett bármikor ingyenesen leiratkozzon. 

Az ügyfélkezelést a Társaság az értékesített termékkel kapcsolatos jogok érvényesítésével, elszámolással, valamint marketingcélok megvalósításaként határozza meg. Az ügyfélkezelésnek része így különösen a hozzájárulás ahhoz, hogy az Érintett megadott személyes adatai felhasználhatóak legyenek erre a célra, így különösen új szolgáltatásokról való értesítéshez (kizárólag e-mailben és a Társaság által üzemeltetett applikációban chat üzenet formájában).

Adatkezelés célja

Ügyfélkezelés, direkt marketing

Kezelt adatok köre

Az érintett neve, e-mail címe

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti érintetti hozzájárulás

Adattárolás határideje

Az érintett kérelmére való törlésig

Adatkezelés módja

Elektronikusan

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

A személyes adat szolgáltatása nem kötelező.

Adattovábbítás címzettje

nincs

Adatfeldolgozó

Technetic Services Kft. (webfejlesztés)

Contabo GMBH (tárhely szolgáltatás)
KBOSS.hu Kft. (számlázás)
OTP Mobil Kft. (kártyás fizetés)
Marketingszoftverek Kft. (automatizmus)
Karrierügynökség Kft. (adatbázis építés)
Karrierépítők Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)
Magyar Vállalkozásfejlesztő Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)

 7.4. Szolgáltatás igénybevétele

A Társaság által nyújtott szolgáltatás igénybevétele során a kapcsolattartó, mint érintett személy adatai megadásra kerülnek minden olyan rendezvényen megjelenő egyéb, előre meg nem határozható számú résztvevőnek – mindazoknak, akikkel a kapcsolattartó a Társaság által szervezett online/offline eseményeken, üzleti találkozókon, tréningeken, vagy konferenciákon addig találkozott. A jelen tájékoztató elfogadásával adatai ilyen üzleti célú továbbításához az érintett kifejezetten hozzájárul.

Adatkezelés célja

kapcsolatfelvétel, üzletkötés

Kezelt adatok köre

Az érintett neve, e-mail címe, telefonszáma

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti érintetti hozzájárulás

Adattárolás határideje

Az érintett kérelmére való törlésig

Adatkezelés módja

Elektronikusan

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

A személyes adat szolgáltatása nem kötelező.

Adattovábbítás címzettje

A rendezvényeken részt vevő partnerek és a Business Flow 8 szolgáltatásokat igénybevevő Felhasználók és Előfizetők.

Adatfeldolgozó

Technetic Services Kft. (webfejlesztés)

Contabo GMBH (tárhely szolgáltatás)KBOSS.hu Kft. (számlázás)OTP Mobil Kft. (kártyás fizetés)Marketingszoftverek Kft. (automatizmus)Karrierügynökség Kft. (adatbázis építés)Karrierépítők Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)Magyar Vállalkozásfejlesztő Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)

7.5. Online/ Offline rendezvények

A Társaság által szervezett rendezvényeken való megjelenés esetén az érintett ráutaló magatartással, valamint a jelen szabályzat elfogadásával hozzájárul ahhoz, hogy róla a rendezvényen fénykép- és/vagy videófelvétel készüljön és azt a Társaság nyilvánosságra hozza. Jelen pont tekintetében nyilvánosságra hozatalnak minősül a felvétel a közösségi média felületeken (mint Facebook, Instagram, Tik-Tok, stb…), vagy a Társaság honlapján történő közzététele.

Abban az esetben, ha a felvétel egy meghatározott személyt érint (közeli felvétel), a Társaság külön bekéri az érintett hozzájárulását.

Adatkezelés célja

Marketing tevékenység

Kezelt adatok köre

Az érintett képmása, hangja

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti érintetti hozzájárulás

Adattárolás határideje

Az érintett kérelmére való törlésig

Adatkezelés módja

Elektronikusan

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

A személyes adat szolgáltatása nem kötelező.

Adattovábbítás címzettje

Facebook

Adatfeldolgozó

Technetic Services Kft. (webfejlesztés)

Contabo GMBH (tárhely szolgáltatás)KBOSS.hu Kft. (számlázás)OTP Mobil Kft. (kártyás fizetés)Marketingszoftverek Kft. (automatizmus)Karrierügynökség Kft. (adatbázis építés)Karrierépítők Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)Magyar Vállalkozásfejlesztő Szociális Szövetkezet (adatbázis építés)

 7.6. Applikáció használata

A Társaság, mint adatkezelő kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás céljából a szolgáltatását igénybe vevő érintettek adatait egy, a Felhasználók, Előfizetők, Tagok, Tagjelöltek, Vendégek és Vendégjelöltek által használható mobilapplikációban tárolja, illetve az adatkezelést ezen keresztül is megvalósítja. 

Abban az esetben, ha az érintettet valamely másik Felhasználó, Előfizető, Tag, Tagjelölt, Vendég, vagy közreműködő ajánlja a Társaság által szervezett rendezvényre történő meghívásra, az ajánlatot adó személy vagy közreműködő köteles garantálni, hogy megfelelő hozzájárulással rendelkezik az Érintettől a személyes adatai jelen pontban meghatározottak szerinti kezeléséhez. Ezen adatok megadásáért az adatot átadó tartozik teljes felelősséggel.

A szabályzat elfogadásával az Érintett kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a neve és tevékenységi köre valamennyi, a Társaság mobilappwlikációjában szereplő  „felhasználói, vendégjelölti, vendégi, tagjelölti, tag, vagy előfizetői” státuszban szereplő  személy számára hozzáférhetővé válik.

A szabályzat elfogadásával az Érintett kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az applikációba feltöltött teljes személyes proflja (neve, tevékenységi köre, e-mail címe, telefonszáma és egyéb általa megadott személyes adatok) hozzáférhetővé válik valamennyi olyan személy számára, akikkel Érintett már találkozott a Társaság által szervezett rendezvényeken, vagy a Társasággal szerződéses „előfizetési, vagy tagi” viszonyban áll.

Adatkezelés célja

kapcsolatfelvétel, üzletkötés

Kezelt adatok köre

az érintett neve, e-mail címe, telefonszáma, tevékenységi köre

Adatkezelés jogalapja

A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti érintetti hozzájárulás

Adattárolás határideje

Az érintett kérelmére való törlésig

Adatkezelés módja

Elektronikusan

Adat forrása

Érintettől felvett adat

Az adatszolgáltatás elmaradásának lehetséges következményei

A személyes adat szolgáltatása nem kötelező.

Adattovábbítás címzettje

Felhasználók és Előfizetők

Adatfeldolgozó

Technetic Services Kft. (webfejlesztés)

8. Adatbiztonsági szabályok érvényesülése

A papíralapon kezelt személyes adatok biztonsága érdekében a Társaság az alábbi intézkedéseket alkalmazza:

 • az adatokat csak az arra jogosultak ismerhetik meg, azokhoz más nem férhet hozzá, más számára fel nem tárhatóak;
 • a dokumentumokat jól zárható, száraz, tűzvédelmi és vagyonvédelmi berendezéssel ellátott helyiségben helyezi el;
 • a folyamatos aktív kezelésben lévő iratokhoz csak az illetékesek férhetnek hozzá;
 • a Társaság adatkezelést végző munkatársa a nap folyamán csak úgy hagyhatja el az olyan helyiséget, ahol adatkezelés zajlik, hogy a rá bízott adathordozókat elzárja, vagy az irodát bezárja;
 • a Társaság adatkezelést végző munkatársa a munkavégzés befejeztével a papíralapú adathordozót elzárja;
 • amennyiben a papíralapon kezelt személyes adatok digitalizálásra kerülnek, a digitálisan tárolt dokumentumokra irányadó biztonsági szabályokat alkalmazza a Társaság.

A számítógépen, illetve hálózaton tárolt személyes adatok biztonsága érdekében a Társaság az alábbi intézkedéseket és garanciális elemeket alkalmazza:

 • az adatkezelés során használt számítógépek a Társaság tulajdonát képezik, vagy azok fölött tulajdonosi jogkörrel megegyező joggal bír a Társaság;
 • a számítógépen található adatokhoz csak érvényes, személyre szóló, azonosítható jogosultsággal – legalább felhasználói névvel és jelszóval – lehet csak hozzáférni, a jelszavak cseréjéről Társaság rendszeresen gondoskodik;
 • a hálózati kiszolgáló gépen (a továbbiakban: szerver) tárolt adatokhoz csak megfelelő jogosultsággal és csakis az arra kijelölt személyek férhetnek hozzá;
 • amennyiben az adatkezelés célja megvalósult, az adatkezelés határideje letelt, úgy az adatot tartalmazó fájl visszaállíthatatlanul törlésre kerül, az adat újra vissza nem nyerhető;
 • a személyes adatokat kezelő hálózaton a vírusvédelemről folyamatosan gondoskodik;
 • a rendelkezésre álló számítástechnikai eszközökkel, azok alkalmazásával megakadályozza illetéktelen személyek hálózati hozzáférését.

9. A szabályzat módosítása

A Társaság fenntartja a jogot, hogy az adatkezelési szabályzatot módosítsa. Amennyiben a módosítás az érintett által megadott személyes adatainak kezelését érinti, úgy a változtatásokról a felhasználót e-mailes tájékoztató levél formájában tájékoztatja. Amennyiben a nyilatkozat módosításából kifolyólag az adatkezelés lényegi feltételei is megváltoznak, a Társaság külön kéri az érintetti hozzájárulást a módosításhoz.

10. Jelen szabályzatban nem meghatározott kérdések

A jelen szabályzatban nem meghatározott kérdésekben a GDPR, valamint az Infotv. szabályai az irányadók.

Kelt: Budapest, 2023. 01. 06.
(A változtatás jogát fenntartjuk)